Cum sa-ti intelegi seful, in functie de zodia in care s-a nascut!

Cum sa-ti intelegi seful, in functie de zodia in care s-a nascut!
Cum sa-ti intelegi seful, in functie de zodia in care s-a nascut!

Nu este intotdeauna usor sa te intelegi cu seful tau, asa ca ne-am gandit sa-ti dam niste sfaturi utile.

 

Daca stii zodia in care s-a nascut, poti aborda mai bine problema si te poti ajuta singura.
BERBEC
Daca este barbat, poti uita de jobul relaxant pe care ti-l doresti. Adora provocarile si lucrurile noi, iar lucrul la 10 proiecte in acelasi timp nu il deranjeaza. Nu intelege ca nu toata lumea ii impartaseste opiniile.
Dar daca lucrezi repede, nu va avea nimic cu tine. Ai grija la episoadele de furie.
Daca este femeie, i se potriveste de minune pozitia de sefa. Adora sa puna lucrurile in ordine, este dinamina si curajoasa si sustine intreaga companie. Daca este sefa ta, munciti mult impreuna dar si radeti mult. Ai grija insa la starile ei de suprare. Cu o asemenea femeie, ai face bine sa ai reactii rapide.
TAUR
Daca este barbat, este dificil sa afli la ce se gandeste. Nu vorbeste prea mult si nu este foarte increzator. Dar poti avea incredere in el. Daca ai  idei, acorda-i timp de gandire, decide foarte greu. Munceste mult, dar nu se plange niciodata. Schimbarile il sperie cel mai mult.
Daca este femeie, este constiicioas, isi alege echipa cu grija si are grija ca lucrurile sa fie facute ca la carte.
Daca iti faci treaba, nu va pune presiune asupra ta si nu va sta mereu in spatele tal. Daca ai o problema si ii ceri parerea, nu iti va raspunde imediat si isi va lua un timp de gandire. Este prietenoasa, dar cateodata devine paranoice.
GEMENI
Daca este barbat, este inteligent si iese intotdeauna in evidenta. Te poate fermeca si enerva in acelasi timp.
Intoarce toate situatiile in avantajul sau. Cu toate acestea, zambetul lui te va face sa uiti de probleme. Este destul de flexibil cu timpul si iti acorda multa libertate. Daca vrei sa ii atragi atentia, trebuie sa fii reactiva, inovativa si creativa.
Daca este femeie, este inteligenta, relxata si fermecatoare. Cu toate acestea,lucrul alaturi de ea nu este tocmai usor. Cateodata sufera de anxietate si nu poate sa comunice cum trebuie.
Are schimbari de personalitate, iar unele dintre remarcile ei te-ar putea rani.Regreta mai tarziu.
RAC
Daca este barbat, este gentil si fermecator si adora sa-si faca angajatii sa se simta bine. Daca ai o problema, te va ajuta cu placere. Cu toate acestea, cea mai mica neintelegere ii va schimba starea de spirit si va deveni nervos. Atunci este momentul sa il lasi in pace.
Daca este femeie, ii place sa joace rolul unei mame. Te va proteja si te va face sa te simti in siguranta. Ai putea sa te simti sufocata. Cu toate acestea, asculta-i criticile pentru ca sunt acurate. Este intuitiva si are o natura pasiva.
LEU
Daca este barbat, are o autoritate naturala.
Daca esti noua in companie, iti vei da seama imediat cine este. Este inteligent, munceste mult si are resurse nelimitate. Nu ii este teama sa isi asume riscuri. Cu toate acestea, el are intotdeauna ultimul cuvant.
Daca este femeie, este talentata, inteligenta, pasionata, plina de entuziasm. Stie ceea ce isi doreste si este foarte ambitioasa. Recunoaste meritele colegilor si nu face complimente degeaba. Cu toate acestea, uraste mediocritatea. Cateodata isi pierde rabdarea si are accese de furie.
FECIOARA
Daca este barbat, nu se simte prea bine in pozitia de sef. Prefera sa stea in umbra si sa fie discreti. Un sef Decioara poate cere multe de la tine pentru ca este meticulos, perfectionist si organizat. Uraste greselile gramatiale si lipsa de punctualitate. Te va lasa in pace daca iti faci treaba.
Daca este femeie, nu este o sefa puternica. Chiar si asa, munceste mult si te poti baza pe ea. Perfectionista si bine organizata, face planuri multe si organizeaza intalniri. Trebuie sa fii foarte disciplinata pentru a-ti da seama ce-si doreste cu adevarat. Nu ii plac evenimentele neprevazute, dar este sensibila si te intelege.
BALANTA
Daca este barbat, este fermecator, diplomat si inteligent. Trebuie sa stie ca totul merge bine, dar daca intra in conflicte, este un adevarat dezastru. Nu stie sa gestioneze situatia. Are nevoie sa stie ca este placut. Nu iti va raspunde niciodata la timp.
Daca este femeie, este inteligenta si vrea sa stie totul despre angajatii ei. Reuseste sa creeze o atmosfera buna la locul de munca si stie ceea ce vrea. Cu toate acestea, nu ii plac conflictele.
SCORPION
Daca este barbat, nu este sef degeaba. Este puternic, ambitios, inteligent si determinat sa-si atinga intotdeauna scopul. Poti avea incredere in el. Reuseste sa depaseasca toate obstacolele. Nu ii plac oamenii lipsiti de curaj si nu vrea ca angajatii sa se teama de el. Este sensibil dar nu isi arata sentimentele.
Daca este femeie, poti uita de job-ul linistit la care visezi. Este entuziasta si vrea sa duca la final cat mai multe proiecte. Are o personalitate puternica si isi impune intotdeauna viziunea. Iubeste provocarile si te trage si pe tine in hora, fara a-ti lasa timp de reactie.  Chiar si asa, stie cum sa se poarte cu angajatii, in functie de modul in care isi aduc suportul la locul de munca.
SAGETATOR
Daca este barbat, este dificil sa nu il placi. Este deschis, cald si isi urmeaza principiile. Optimist, iti transmite si tie entuziasmul. Nu ii place sa fie criticat, iar cel mai mare defect al sau este ca devine prea sensibil uneori.
Daca este femeie, vrea sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi propune. Crede ca toti colegii ei ar trebui sa faca asta. Prietenoasa si calda, stie sa-si impuna autoritatea, fara a depasi insa limita.
CAPRICORN
Daca este barbat, s-a nascut pentru a munci. Nu vine la birou pentru a rade, ci pentru a-si face treaba. Este talentat, face munca grea si nu ii este frica de dificultati. Nu pune prea multa presiune asupra lui si va reusit sa termine ce si-a propus. Nu prea are incredere in oamenii de langa el.
Daca este femeie, munceste non-stop si se plictiseste in vacante. Are simtul umorului, insa ramane intotdeauna serioasa si concentrata. Nu vorbeste mult despre ea, dar stie sa asculte. Poti avea incredere ca iti va da sfaturi bune.
VARSATOR
Daca este barbat, uraste tot ce are legatura cu ierarhia. Este independent si vrea sa fii si tu la fel cael. Ii plac angajatii care care nu il intreaba la fiecare cinci minute de ce are nevoie. Este versatil iar in functie de starea de spirit poate fi amuzant, fermecator, entuziast sau complet absorbit de visele sale.
Daca este femeie, pozitia de sefa i se potriveste. Pentru a fi fericita, trebuie sa se afle in varful ierarhiei. Doar asa isi poate organiza lucrurile cum vrea. Are incredere in colegii ei si le da independenta de care au nevoie. Iubeste munca de echipa si cauta intotdeauna idei noi. Dar caracterul ei este schimbator: poate fi fermecatoare sau agresiva, muncitoare sau lenesa, entuziasta sau nervoasa.
PESTI
Daca este barbat, adora sa fie admirat si stie sa se faca placut la locul de munca. Se joaca, cu emotiile colegilor si isi foloseste farmecul pentru a obtine ceea ce isi doreste. Cu toate acestea, poate fi misterios si distant cateodata.
Daca este femeie, nu ii place putere si uraste schimbarile. Dar face tot ceea ce poate, choar daca are temeri. Este sensibila si incearca sa nu supere pe nimeni. Isi foloseste foarte mult intuitia si ghiceste ce isi doresc colegii sai. Poti avea incredere in ea, stie sa asculte.
Sursa: softfeminine.co.uk

Daca stii zodia in care s-a nascut, poti aborda mai bine problema si te poti ajuta singura.

BERBEC

Daca este barbat, poti uita de jobul relaxant pe care ti-l doresti. Adora provocarile si lucrurile noi, iar lucrul la 10 proiecte in acelasi timp nu il deranjeaza. Nu intelege ca nu toata lumea ii impartaseste opiniile. Dar daca lucrezi repede, nu va avea nimic cu tine. Ai grija la episoadele de furie.

Daca este femeie, i se potriveste de minune pozitia de sefa. Adora sa puna lucrurile in ordine, este dinamina si curajoasa si sustine intreaga companie. Daca este sefa ta, munciti mult impreuna dar si radeti mult. Ai grija insa la starile ei de suprare. Cu o asemenea femeie, ai face bine sa ai reactii rapide.


TAUR

Daca este barbat,
este dificil sa afli la ce se gandeste. Nu vorbeste prea mult si nu este foarte increzator. Dar poti avea incredere in el. Daca ai  idei, acorda-i timp de gandire, decide foarte greu. Munceste mult, dar nu se plange niciodata. Schimbarile il sperie cel mai mult.

Daca este femeie, este constiicioas, isi alege echipa cu grija si are grija ca lucrurile sa fie facute ca la carte. Daca iti faci treaba, nu va pune presiune asupra ta si nu va sta mereu in spatele tal. Daca ai o problema si ii ceri parerea, nu iti va raspunde imediat si isi va lua un timp de gandire. Este prietenoasa, dar cateodata devine paranoice.

GEMENI

Daca este barbat, este inteligent si iese intotdeauna in evidenta. Te poate fermeca si enerva in acelasi timp. Intoarce toate situatiile in avantajul sau. Cu toate acestea, zambetul lui te va face sa uiti de probleme. Este destul de flexibil cu timpul si iti acorda multa libertate. Daca vrei sa ii atragi atentia, trebuie sa fii reactiva, inovativa si creativa.

Daca este femeie, este inteligenta, relxata si fermecatoare. Cu toate acestea,lucrul alaturi de ea nu este tocmai usor. Cateodata sufera de anxietate si nu poate sa comunice cum trebuie. Are schimbari de personalitate, iar unele dintre remarcile ei te-ar putea rani.Regreta mai tarziu. 

RAC

Daca este barbat, este gentil si fermecator si adora sa-si faca angajatii sa se simta bine. Daca ai o problema, te va ajuta cu placere. Cu toate acestea, cea mai mica neintelegere ii va schimba starea de spirit si va deveni nervos. Atunci este momentul sa il lasi in pace.

Daca este femeie, ii place sa joace rolul unei mame. Te va proteja si te va face sa te simti in siguranta. Ai putea sa te simti sufocata. Cu toate acestea, asculta-i criticile pentru ca sunt acurate. Este intuitiva si are o natura pasiva.

LEU

Daca este barbat, are o autoritate naturala. Daca esti noua in companie, iti vei da seama imediat cine este. Este inteligent, munceste mult si are resurse nelimitate. Nu ii este teama sa isi asume riscuri. Cu toate acestea, el are intotdeauna ultimul cuvant.

Daca este femeie, este talentata, inteligenta, pasionata, plina de entuziasm. Stie ceea ce isi doreste si este foarte ambitioasa. Recunoaste meritele colegilor si nu face complimente degeaba. Cu toate acestea, uraste mediocritatea. Cateodata isi pierde rabdarea si are accese de furie.


FECIOARA

Daca este barbat, nu se simte prea bine in pozitia de sef. Prefera sa stea in umbra si sa fie discreti. Un sef Decioara poate cere multe de la tine pentru ca este meticulos, perfectionist si organizat. Uraste greselile gramatiale si lipsa de punctualitate. Te va lasa in pace daca iti faci treaba.

Daca este femeie, nu este o sefa puternica. Chiar si asa, munceste mult si te poti baza pe ea. Perfectionista si bine organizata, face planuri multe si organizeaza intalniri. Trebuie sa fii foarte disciplinata pentru a-ti da seama ce-si doreste cu adevarat. Nu ii plac evenimentele neprevazute, dar este sensibila si te intelege. 

BALANTA

Daca este barbat, este fermecator, diplomat si inteligent. Trebuie sa stie ca totul merge bine, dar daca intra in conflicte, este un adevarat dezastru. Nu stie sa gestioneze situatia. Are nevoie sa stie ca este placut. Nu iti va raspunde niciodata la timp.

Daca este femeie, este inteligenta si vrea sa stie totul despre angajatii ei. Reuseste sa creeze o atmosfera buna la locul de munca si stie ceea ce vrea. Cu toate acestea, nu ii plac conflictele.

SCORPION

Daca este barbat, nu este sef degeaba. Este puternic, ambitios, inteligent si determinat sa-si atinga intotdeauna scopul. Poti avea incredere in el. Reuseste sa depaseasca toate obstacolele. Nu ii plac oamenii lipsiti de curaj si nu vrea ca angajatii sa se teama de el. Este sensibil dar nu isi arata sentimentele.

Daca este femeie,
poti uita de job-ul linistit la care visezi. Este entuziasta si vrea sa duca la final cat mai multe proiecte. Are o personalitate puternica si isi impune intotdeauna viziunea. Iubeste provocarile si te trage si pe tine in hora, fara a-ti lasa timp de reactie.  Chiar si asa, stie cum sa se poarte cu angajatii, in functie de modul in care isi aduc suportul la locul de munca.

SAGETATOR

Daca este barbat, este dificil sa nu il placi. Este deschis, cald si isi urmeaza principiile. Optimist, iti transmite si tie entuziasmul. Nu ii place sa fie criticat, iar cel mai mare defect al sau este ca devine prea sensibil uneori.

Daca este femeie, vrea sa duca la bun sfarsit tot ceea ce isi propune. Crede ca toti colegii ei ar trebui sa faca asta. Prietenoasa si calda, stie sa-si impuna autoritatea, fara a depasi insa limita. 


CAPRICORN

Daca este barbat, s-a nascut pentru a munci. Nu vine la birou pentru a rade, ci pentru a-si face treaba. Este talentat, face munca grea si nu ii este frica de dificultati. Nu pune prea multa presiune asupra lui si va reusit sa termine ce si-a propus. Nu prea are incredere in oamenii de langa el.

Daca este femeie, munceste non-stop si se plictiseste in vacante. Are simtul umorului, insa ramane intotdeauna serioasa si concentrata. Nu vorbeste mult despre ea, dar stie sa asculte. Poti avea incredere ca iti va da sfaturi bune.

VARSATOR

Daca este barbat, uraste tot ce are legatura cu ierarhia. Este independent si vrea sa fii si tu la fel cael. Ii plac angajatii care care nu il intreaba la fiecare cinci minute de ce are nevoie. Este versatil iar in functie de starea de spirit poate fi amuzant, fermecator, entuziast sau complet absorbit de visele sale.

Daca este femeie, pozitia de sefa i se potriveste. Pentru a fi fericita, trebuie sa se afle in varful ierarhiei. Doar asa isi poate organiza lucrurile cum vrea. Are incredere in colegii ei si le da independenta de care au nevoie. Iubeste munca de echipa si cauta intotdeauna idei noi. Dar caracterul ei este schimbator: poate fi fermecatoare sau agresiva, muncitoare sau lenesa, entuziasta sau nervoasa.

PESTI

Daca este barbat, adora sa fie admirat si stie sa se faca placut la locul de munca. Se joaca, cu emotiile colegilor si isi foloseste farmecul pentru a obtine ceea ce isi doreste. Cu toate acestea, poate fi misterios si distant cateodata.

Daca este femeie, nu ii place putere si uraste schimbarile. Dar face tot ceea ce poate, choar daca are temeri. Este sensibila si incearca sa nu supere pe nimeni. Isi foloseste foarte mult intuitia si ghiceste ce isi doresc colegii sai. Poti avea incredere in ea, stie sa asculte. 

Sursa: softfeminine.co.uk

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies