Incredibil ce scandaluri au pornit de la o geanta! Afla despre ce este vorba

Incredibil ce scandaluri au pornit de la o geanta! Afla despre ce este vorba
Incredibil ce scandaluri au pornit de la o geanta! Afla despre ce este vorba

Cand vorbim de genti ne vin in minte acele accesorii perfecte la care viseaza orice femeie. Insa de-a lungul timpului, gentile au generat chiar si scandaluri. Uite despre ce genti este vorba si ce controverse au dat nastere purtarea acestor accesorii.

Gentile de designer purtate de Suri Cruise

Orice parinti isi rasfata copiii, insa Tom Cruise si Katie Holmes se pare ca recurg la gesturi putin cam exagerate. In vreme ce fashioniste din toata lumea viseaza la gentile de designer, fiica acestora, Suri Cruise a fost fotografiata in nenumarate randuri purtand modele foarte scumpe pe care parintii ei i le cumpara. Starurile a fost luate in colimator in momentul in care micuta a fost surprinsa purtand o geanta de adulti Dolce& Gabbana Miss Sicily. 

Acest lucru a ridicat foarte multe semne de intrebare, in primul rand pentru ca aceasta geanta costa cat garderoba pe un an, a unui copil normal!

Rihanna si marijuana

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cantareata a recunoscut de mai multe ori ca este de acord cu consumul de marijuana iar la un eveniment, fotografii au suprins-o purtand o geanta oversized cu o frunza de marijuana imprimata.

Daca unii au inceput sa se intrebe ce fel de om este vedeta in viata reala, altii au admirat-o pentru curajul de a nu se ascunde si de a nu-i pasa de opinia altora.

Oprah a fost refuzata in Elvetia din cauza culorii pielii

Aflata intr-o vizita in aceasta tara, Oprah a intrat intr-un magazin exclusivist, unde a cerut sa vada o geanta de 38.000

dolari. Vanzatorul a refuzat sa o serveasca pe motiv ca geanta este prea scumpa. Unii spun ca acesta nu stia cine este Oprah, insa vedeta a considerat ca gestul acestuia avea la baza prejudecati rasiale si a postat pe contul sau de Twitter acest lucru.

Geanta in flacari

Acum doi ani, fiica actorului Clint Eastwood a dat foc unei genti Hermes Birkin in valoare de 100.000

dolari, asta dupa ce a ciopartit-o cu un fierastrau electric. Se pare ca gestul a facut parte dintr-un proiect artistic al tinerei, insa acesta nu a fost primit cu aplauze de media si public. Din contra, toata lumea a condamnat-o pe Francesca Eastwood ca a irosit foarte multi bani pe o geanta pe care a distrus-o fara sa clipeasca, in vreme ce in alte colturi ale lumii, oamenii mor de foame.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies