Beyonce este cea mai influenta persoana din lume in 2014! Vezi cine se mai afla in clasamentul revistei TIME

Beyonce este cea mai influenta persoana din lume in 2014! Vezi cine se mai afla in clasamentul revistei TIME
Beyonce este cea mai influenta persoana din lume in 2014! Vezi cine se mai afla in clasamentul revistei TIME

Revista TIME a publicat clasamentul celor mai influente persoane din 2014, iar Beyonce ocupa prima pozitie.

 

Nu ne mira ca artista a primit titlul de "Cea mai influenta persoana din lume in 2014", avand in vedere implicarea sa in problemele femeilor din intreaga lume.
Profilul lui Beyonce din revista TIME a fost scris chiar de Sheryl Sandberg, COO Facebook si autorul cartii "Lean In". Sandberg detaliaza modul in care Beyonce le incurajeaza pe femei sa fue independente, in timp ce muncesc.
Ale nume notabile din lista celor mai influente persoane din lume sunt Phoebe Philo, Pharrel Williams, Benedict Cumberbatch, Amy Adams, Miley Cyrus, Steve McQueen sau Donna Tartt.
Iata ce spune Sheryl Sandberg despre Beyonce.
"Beyonce nu doar se aseaza la o masa. Construieste una mai buna. Astazi sta in capatul mesei de la Parkwood Entertainment.
In decembrie ne-a luat pe toti prin surprindere cand a lansat un nou album, cu tot cu videoclipuri, si a anuntat asta pe Facebook si Instagram. Beyonce a zdruncinat regulile din industria muzicii si vanzarile.
O piesa include cuvinte ale scriitoarei Chimamanda Ngozi Adichie: "Le spunem fetelor: puteti avea ambitie, dar nu prea multa.". Beyonce a insistat ca fetele pot conduce lumea si a declarat: "nu fac pe sefa, sunt sefa".
Si-a facut vocea auzita atat pe scena cat si in afara ei, incurajandu-le pe femei sa fie independente si sa conduca.
In ultimul an, Beyonce a cantat cu casa inchisa in turneul Mrs. Carter Show World Tour, in timp ce era o mama full-time. Secretul ei: munca multa, sinceritate si autenticitate. Iar raspunsul ei la intrebarea "ce ai face daca nu ti-ar fi frica?" pare sa fie "Priveste-ma.
Sunt pe cale sa o fac". Apoi adauga: "Si tu poti face asta"".

Nu ne mira ca artista a primit titlul de" Cea mai influenta persoana din lume in 2014", avand in vedere implicarea sa in problemele femeilor din intreaga lume.

Profilul lui Beyonce din revista TIME a fost scris chiar de Sheryl Sandberg, COO Facebook si autorul cartii "Lean In". Sandberg detaliaza modul in care Beyonce le incurajeaza pe femei sa fue independente, in timp ce muncesc. 



Ale nume notabile din lista celor mai influente persoane din lume sunt P hoebe Philo, Pharrel Williams, Benedict Cumberbatch, Amy Adams, Miley Cyrus, Steve McQueen sau Donna Tartt.

Iata ce spune Sheryl Sandberg despre Beyonce.

" Beyonce nu doar se aseaza la o masa. Construieste una mai buna. Astazi sta in capatul mesei de la Parkwood Entertainment. In decembrie ne-a luat pe toti prin surprindere cand a lansat un nou album, cu tot cu videoclipuri, si a anuntat asta pe Facebook si Instagram.
Beyonce a zdruncinat regulile din industria muzicii si vanzarile.

O piesa include cuvinte ale scriitoarei Chimamanda Ngozi Adichie: "Le spunem fetelor: puteti avea ambitie, dar nu prea multa.". Beyonce a insistat ca fetele pot conduce lumea si a declarat: "nu fac pe sefa, sunt sefa". Si-a facut vocea auzita atat pe scena cat si in afara ei, incurajandu-le pe femei sa fie independente si sa conduca.

In ultimul an, Beyonce a cantat cu casa inchisa in turneul Mrs.
Carter Show World Tour, in timp ce era o mama full-time. Secretul ei: munca multa, sinceritate si autenticitate. Iar raspunsul ei la intrebarea "ce ai face daca nu ti-ar fi frica?" pare sa fie "Priveste-ma. Sunt pe cale sa o fac". Apoi adauga: "Si tu poti face asta"
".

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies