Cum se mentine Ramona Badescu dupa sarbatori? Dupa festinul de Paste o sa mearga intens la sala si o sa faca masaj trei zile la rand. S-a ingrasat un kilogram!

Cum se mentine Ramona Badescu dupa sarbatori? Dupa festinul de Paste o sa mearga intens la sala si o sa faca masaj trei zile la rand. S-a ingrasat un kilogram!
Cum se mentine Ramona Badescu dupa sarbatori? Dupa festinul de Paste o sa mearga intens la sala si o sa faca masaj trei zile la rand. S-a ingrasat un kilogram!

Ramona Badescu pastreaza traditia! De 24 de ani face Pastele in tara, impreuna cu parintii

Ramona Badescu a petrecut sarbatorile alaturi de parintii ei, la Craiova. A devenit un obicei pentru vedeta stabilita de 24 de ani in Italia sa vina in fiecare an in tara, de cand a plecat, pentru a face Pastele in orasul natal.

Ramona Badescu pastreaza traditia! De 24 de ani face Pastele in tara, impreuna cu parintii
Ramona Badescu a petrecut sarbatorile alaturi de parintii ei, la Craiova.
A devenit un obicei pentru vedeta stabilita de 24 de ani in Italia sa vina in fiecare an in tara, de cand a plecat, pentru a face Pastele in orasul natal. Ramona adora bunatatile pe care mama ei i le pregateste de fiecare data, salata de boeuf, salata de vinete, cozonacul, drobul, sarmalele, asa ca a gustat din fiecare preparat. Chiar daca a fost atenta cu mancarea, frumoasa olteanca a “reusit” sa se intoarca in Italia cu un kilogram in plus.
Pentru asta o sa mearga si mai des la sala si o sa faca masaj intens, trei zile la rand.
“Niciodata nu ma pot abtine de la bunatatile pregatite de mama mea. Nici Hera, catelusa mea, nu s-a abtinut anul acesta. A urmarit-o pe mama in bucatarie si a gustat si ea din toate. Oricum n-am renuntat la sala si la masaj in aceasta perioada, pentru ca m-am ingrasat un kilogram, cat am stat acasa, pe care trebuie sa-l dau repede jos.
Am fost rasfatata! In tara, cand vin, am maseorul meu, Andrei, caci nu ma dau pe mana oricui. De asemenea, am si un antrenor personal. La fel si in Italia. Cand vin in tara nu renunt la obiceiurile mele din Italia”, spune Ramona.  La Craiova, vedeta a fost la biserica cu parintii ei, dar si la cimitir la bunici

Ramona adora bunatatile pe care mama ei i le pregateste de fiecare data, salata de boeuf, salata de vinete, cozonacul, drobul, sarmalele, asa ca a gustat din fiecare preparat.

Chiar daca a fost atenta cu mancarea, frumoasa olteanca a “reusit” sa se intoarca in Italia cu un kilogram in plus. Pentru asta o sa mearga si mai des la sala si o sa faca masaj intens, trei zile la rand.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

“Niciodata nu ma pot abtine de la bunatatile pregatite de mama mea.

Nici Hera, catelusa mea, nu s-a abtinut anul acesta. A urmarit-o pe mama in bucatarie si a gustat si ea din toate. Oricum n-am renuntat la sala si la masaj in aceasta perioada, pentru ca m-am ingrasat un kilogram, cat am stat acasa, pe care trebuie sa-l dau repede jos. Am fost rasfatata! In tara, cand vin, am maseorul meu, Andrei, caci nu ma dau pe mana oricui. De asemenea, am si un antrenor personal.
La fel si in Italia. Cand vin in tara nu renunt la obiceiurile mele din Italia”
, spune Ramona.

La Craiova, vedeta a fost la biserica cu parintii ei, dar si la cimitir la bunici.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii în septembrie 2024

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Cum l-a cunoscut Larisa Uță pe Alin Oprea. Ce a făcut artistul înainte de concert. “Am fost cu Alin pentru că, la propriu, a dormit la ușa mea.”

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies