Vezi care este efectul negativ pe care il are consumul de zahar in exces asupra frumusetii!

Vezi care este efectul negativ pe care il are consumul de zahar in exces asupra frumusetii!
Vezi care este efectul negativ pe care il are consumul de zahar in exces asupra frumusetii!

Zaharul din compozitia alimentelor nu doar ca duce la cresterea in greutate, dar are si alte efecte mai putin placute asupra aspectului fizic.

Oamenii de stiinta au descoperit ca un consum mare de produse rafinate deregleaza nivelul zaharului din sange, ceea ce duce automat la indesirea parului de pe corp.

Cum este posibil acest lucru? Cu cat mananci mai multe alimente duci, cu atat organismul proceseaza mai greu glucoza, intrucat dezvolta o rezistenta la insulina. Din aceasta cauza, corpul este nevoit sa secrete si mai multa insulina pentru a face fata consumului mare de zahar.



„Cu cat nivelul de insulina este mai ridicat, cu atat ovarele produc mai multi hormoni masculini. Astfel, exista riscul cresterii excesive a parului in diferite zone ale corpului”, afirma expertul in sanatate si nutritie, Marilyn Glenville.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Anunț pentru pensionarele din țară! Ce pensie trebuie să aibă pentru a primi ajutor de încălzire și care este valoarea acestuia

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

Universul are un mesaj special pentru 4 zodii în septembrie 2024

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies