Iata cateva modalitati simple prin care te poti relaxa in cateva minute!

Iata cateva modalitati simple prin care te poti relaxa in cateva minute!
Iata cateva modalitati simple prin care te poti relaxa in cateva minute!

Cand nu ai posibilitatea sa-ti iei cateva zile libere pentru a te relaxa, incearca aceste metode eficiente in combaterea stresului.

Bea ceai verde: Acesta este o sursa buna de L-teanina, un compus care te relaxeaza in momentele in care esti nervoasa sau agitata.

Mananca 2-3 bucatele de ciocolata: Daca mananci putina ciocolata neagra, te vei simti mult mai linistita si mai fericita, intrucat acest dulce regleaza cortizolul- hormonul stresului si stabilizeaza metabolismul.

Consuma o lingurita de miere: Pe langa faptul ca este o sursa importanta de vitamine si minerale, mierea reduce inflamatiile de la nivelul creierului, ceea ce inseamna ca lupta impotriva depresiei si a anxietatii.



Gusta dintr-un mango: Dupa ce l-ai curatat, infrupta-te din acest fruct tropical, intrucat contine un compus cunoscut sub numele de linalool, care reduce nivelul stresului din organism.

Mediteaza:
Daca te simti tensionata, elibereaza-ti mintea de ganduri si respira profund pret de cateva minute.

Masajul elimina tensiunile musculare: Este o modalitate eficienta pentru combaterea stresului si a tensiunilor. Asadar, roaga pe cineva sa-ti fac un masaj cu ulei.
Cu siguranta te vei simti mai bine in scurt timp!

Sexul este o alta modalitate care contribuie la relaxarea organismului: In timpul actului sexual, organismul elibereaza endorfine, acei hormoni ai fericirii care iti dau o stare de bine.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

VIDEO Ce au discutat Gagea și Moldo, în grădină? Se pare că Antoni a fost subiectul lor principal: "O certa pe fata aia că nu-l cucerește, auzi și tu..."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies