Ti-e pofta de ceva dulce, dar nu ai prea mult timp la dispozitie? Prepara un desert rapid cu branza si caramel

Ti-e pofta de ceva dulce, dar nu ai prea mult timp la dispozitie? Prepara un desert rapid cu branza si caramel
Ti-e pofta de ceva dulce, dar nu ai prea mult timp la dispozitie? Prepara un desert rapid cu branza si caramel

Chef Doru Serban de la "Draga mea prietena" a pregatit un desert rapid, dar delicios.

 

Costul estimativ pentru sase persoane este de 35 de lei.
Ingrediente
300 g biscuiti digestivi
50 g unt
350 g crema de branza
100 g frisca lichida indulcita
O lingurita extract de vanilie
Pentru topping:
300 g zahar
50 g unt
50 ml brandy (optional)
300
ml smantana pentru frisca
Un praf de sare
Mod de preparare
Se macina biscuitii si se amesteca cu untul topit pana ajung la consistenta unui nisip umed.
Cu aceasta se tapeteaza marginile si fundul unui vas de tarta de 21-26 cm.
Crema de branza se inmoaie intr-un bol cu o spatula, impreuna cu vanilia, apoi se incorporeaza frisca batuta, se toarna peste blatul de biscuiti si se niveleaza.
Se topeste zaharul pana se obtine un caramel auriu inchis, dar nu brun, se stinge cu unt, se flambeaza cu brandy, apoi se adauga smantana si un praf consistent de sare.
Se toarna totul peste crema de branza, se da la rece si se serveste dupa ce s-a racit complet.

Costul estimativ pentru sase persoane este de 35 de lei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Ingrediente

300 g biscuiti digestivi
50 g unt
350 g crema de branza
100 g frisca lichida indulcita
O lingurita extract de vanilie

Pentru topping:

300 g zahar
50 g unt
50 ml brandy (optional)
300 ml smantana pentru frisca
Un praf de sare

Mod de preparare

Se macina biscuitii si se amesteca cu untul topit

pana ajung la consistenta unui nisip umed. 

Cu aceasta se tapeteaza marginile si fundul unui vas de tarta de 21-26 cm.Crema de branza se inmoaie intr-un bol cu o spatula, impreuna cu vanilia, apoi se incorporeaza frisca batuta, se toarna peste blatul de biscuiti si se niveleaza.

Se topeste zaharul pana se obtine un caramel auriu inchis, dar nu brun, se stinge cu unt, se flambeaza cu brandy, apoi se adauga smantana si un praf consistent de sare.


Se toarna totul peste crema de branza, se da la rece si se serveste dupa ce s-a racit complet.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies