Uite care sunt cele mai bune locuri de shopping din lume!

Uite care sunt cele mai bune locuri de shopping din lume!
Uite care sunt cele mai bune locuri de shopping din lume!

Cand mergi in vacanta, vrei sa vizitezi, sa experimentezi gastronomia locala si sa culegi impresii despre cultura tarii in care te afli. Insa de cele mai multe ori vrei sa ai parte si de o sesiune de shopping ca la carte! Uite unde sunt locurile ideale pentru acesta activitate.

Kohlmarkt in Viena

Este una din cele mai vechi strazi din oras. Plasata in centrul Vienei, piata ofera turistilor ocazia sa intre in magazine ca Diesel, Chanel, Bvlgari, Giorgio Armani, Gucci, Louis Vuitton sau Tiffany. Tot aici gasesti una din cele mai renumite ciocolaterii din oras, Demel.

Pitt Street Mall, Sydney

Este unul din cele mai aglomerate zone de shopping din Australia.

In magazinele situate de-a lungul strazii gasesti branduri locale si internationale. Dintre acestea amintim Myer, Glasshouse, David Jones si Sydney Arcade.

Bahnhoffstrasse, Zurich

Este considerata una din cele mai exclusiviste zone de cumparaturi din lume. Aici poti gasi magazine mici sau mari si buticuri care comercializeaza blanuri, pantofi sau accesorii de lux.

Via Montenapoleone in Milano

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Se stie ca

Milano este un oras al modei! Via Montenapoleone este cea mai scumpa zona de cumparaturi din acest oras, o strada unde poti gasi designeri italieni  de prima mana!

Ginza, Tokyo

Aici gasesti magazine luxoase, cafenele si cele mai extravagante rerstaurante. Pe langa brandurile japoneze, in acesta zona gasesti si o concentratie mare de branduri internationale ca Chanel, Gucci, Dior sau Carolina Herrera.

De asemenea poti cumpara produse Sony sau Apple de la magazinele specializate.

New Bond Street, Londra

Este cea mai cunoscuta zona de shopping din Anglia. Plasata intre Oxford Street si Piccadilly, strada este casa multor branduri renumite ca Armani, Louis Vuitton, Dolce& Gabbana, Polo Ralph Lauren, Prada, Chanel, Gucci, Dior, Calvin Klein precum si a buticului super exclusivist Patek Philippe.

Champs-Élysées in Paris

Este una din cele mai faimoase destinatii de shopping din lume. Strada este intesata de cafenele, cinema-uri si magazine de lux ca Benetton, Adidas, the Disney Store, Gap, Nike, Zara, Hugo Boss si Louis Vuitton.

Fifth Avenue, New York

Strada adaposteste magazine cu prestigiu si restaurante fancy.

Haine, genti, pantofi si acesorii Louis Vuitton, Gucci, Prada, Tommy Hilfiger, Armani, Chanel, Omega sau Diesel, iti fac cu ochiul din vitrinele stralucitoare.

Causeway Bay, Hong Kong

A fost recunoscuta ca cea mai scumpa zona de shopping din lume, care a detronat Fifth Avenue in 2012.  Aici gasesti atat buticuri cat si mall-uri sau magazine mari precum Sogo, Times Square World Trade Center, Fashion Land, Windsor House sau Lee Gardens.

 

Sursa www.therichest.com



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies