Sunt fructe, legume sau condimente pe care le folosesti in retetele tale insa nu stii ca de fapt aceste alimente sunt dusmanii tai de moarte!
Semintele de fructe
La fel ca si in cazul merelor, samburii de cirese, caise si piersici contin cianura.
Rubarba
Aceasta planta contine acid oxalic, care cauzeaza formarea pietrelor la rinichi. Intradevar, trebuie sa mananci in jur de 4 kg pentru ca rubaraba sa fie fatala, insa consumata chiar si in cantitati mai mici, acesta planta te poate impolnavi.
Nucsoara
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Nucsoara contine substante halucinogene. Doar 6 grame din acest condiment pot provoca convulsii in timp ce consumul a 8 grame poate provoca crize.
Cartofii
Cartofii produc glicoalcaloizi, substante care se gasesc in frunze, tulpina si muguri.
Migdale
Migdalele dulci pot fi consumate fara restrictii insa cele amare contin cianura. Consumul a 7- 10 migdale amare cauzeaza probleme de sanatate adultilor si poate fi fatal copiilor.
Rosiile
Frunzele si tulpinile tomatelor contin otravuri alcaline care cauzeaza tulburari ale sistemului digestiv.
Se spune ca si rosiile verzi, necoapte pot avea acelasi efect.
Sursa www.foxnews.com