Uite ce filme trebuie sa vezi in functie de zodia in care te-ai nascut!

Uite ce filme trebuie sa vezi in functie de zodia in care te-ai nascut!
Uite ce filme trebuie sa vezi in functie de zodia in care te-ai nascut!

Vrei sa vezi un film dar nu stii ce anume sa alegi? Poate o comedie sau poate un film de actiune? Fiecarei zodii i se potriveste un anume gen! Uite ce filme trebuie sa vizionezi.

Berbec

Filmele de actiune care implica urmariri periculoase, impuscaturi si explozii sunt perfecte pentru berbeci. Vizioneaza  filmele din  seria “James Bond” sau cele care au ca tema razboiul si luptele ca “300” sau “Gladiator”.

Taur

Avand in vedere ca nativii in taur sunt pasionati de muzica cele mai potrivite filme pentru acestia sunt musicalurile. In acest caz trebuie sa vezi “The Phantom of The Opera”, “Les Miserables” sau “Moulin Rouge”.

Ai putea opta de asemenea pentru filme clasice ca “Singing in the Rain” sau “The Sound of Music”.

Gemeni

Gemenii sunt vazuti ca jurnalistii zodiacului. De aceea, daca esti nascuta in aceasta zodie filmele care au ca tema stirile si presa iti vor placea cu siguranta. Clasicul “All the President’s Men” din 1976 a carui actiune se invarte in jurul jurnalistilor Washington Post, Woodward si Bernstein este alegerea perfecta pentru tine.

Incearca si “Anchorman” sau “Network”.

Rac

Racii sunt persoane nostalgice si romantice de aceea filmele pe care le pot urmari cu familia sau persoana iubita sunt ideale pentru ei. “Silver Linings Palybook” sau  comedia romantica “Amelie” sunt doua optiuni pe care trebuie sa le iei in calcul.

Leu

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Leilor li se potrivesc filmele cu regi, regine si castele.

Urmareste “ The King’s Speech” sau filme inspirate din cartile de povesti ca “”Alice in Wonderland”, “Snow White” sau “Cinderella”.

Fecioara

S-ar putea ca filmele tale preferate, daca esti fecioara, sa fie documentarele, fie acestea despre bucataria internationala fie despre sanatate. Urmareste comedia “The Road to Wellville” cu Matthew Broderick.

Balanta

Balantele gasesc comediile romantice cele mai interesante.

Incearca filmele clasice cu Woody Allen cum ar fi “Manhattan”. “When Harry Met Sally”, “Bridget Jones’s Diary” sau “It’s Complicated” sunt de asemenea variante care iti vor incanta serile.

Scorpion

Misterul, crima si suspansul sunt ingredientele unui film de success pentru scorpioni. De aceea noi iti recomandam seriile “Jason Bourne”, “The Godfather”, “Inception” si “The Dark Night”.

Sagetator

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Filmele

cu tenta filozofica care transmit un mesaj puternic si sunt plasate intr-o locatie exotica sunt preferatele tale, daca esti sagetator. Vizioneaza “The English Patient”, “City of God” sau “Shanghai Kiss”. Daca vrei si putina comedie trebuie sa vezi “The Best Exotic Marigold Hotel” sau “Marrakech Express”.

Capricorn

Capricornii sunt interesati de lumea afacerilor si istorie. De aceea clasicul “Wall Street”, “The Great Gatsby”, “Django Unchained” sau “True Grit” sunt perfecte pentru tine.

S-ar putea sa iti placa si “Midnight in Paris” un film semnat Woody Allen.

Varsator

Celor nascuti in aceasta zodie le plac toate genurile de filme. Sunt interesati in mod deosebit de tehnologie si stiinta de aceea s-ar putea sa le fie pe plac seriile “Star Wars” si “Star Trek”. Daca esti varsator s-ar putea sa iti trezeasca interesul si filme ca “Garden State” si “Little Miss Sunshine”.

Pesti

Creativi, artistici si iubitori de natura, pestilor le plac filmele ca “The Artist” sau “The Agony and the Ecstasy”. Filmele in care marea este un personaj sunt de asemenea preferatele tale daca esti peste. Urmareste “A Perfect Storm”, “Pirates of the Caribbean” sau “Finding Nemo”.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies