Invata sa te machiezi in functie de forma fetei!

Invata sa te machiezi in functie de forma fetei!
Invata sa te machiezi in functie de forma fetei!

Machiajul te poate schimba foarte mult, motiv pentru care este indicat sa tii cont de forma fetei pe care o ai atunci cand aplici fardurile, fondul de ten sau cand iti conturezi sprancenele.

Daca ai fata patrata precum Lea Michele inseamna ca linia osoasa este bine definita. De aceea, trebuie sa tii cont ca nuantele inchise scad din volum, in timp ce culorile deschise pun in evidenta structura osoasa de la nivelul fetei. Asadar, ofera luminozitate partii superioare a obrajilor si aplica nuante mai tari in colturile interioare ale ochilor.



Daca ai fata rotunda ca a Selenei Gomez, atunci trebuie sa folosesti o pudra mata cu o nuanta mai inchisa decat cea a pielii tale, pe care sa o aplici in partea
de sus a pometilor, pe barbie si pe frunte, pentru a-ti ascuti chipul. Partea centrala a fetei ar trebui sa fie mai luminoasa.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



In cazul in care ai fata ovala precum Lupita Nyong'o, te poti considera norocoasa, fiindca te poti machia cu usurinta, dar poti accentua zona pometilor, a barbiei si a fruntii (doar pe laterale).
Astfel, creezi iluzia unui chip usor alungit.


Daca ai fata in forma de inima precum Cara Delevingne trebuie sa adaugi luminozitate in zona T- frunte (doar in zona centrala), nas si barbie. Foloseste produse de make-up mate.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Paste cu sos pesto. Un gust absolut deosebit, atunci când sosul este pregătit direct în casă!

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Alin Oprea, mesaj dur la adresa fostei soții, Larisa Uță: „Războiul dintre noi nu se va încheia”

Mini tort cu dulceață de vișine. Va impresiona și cel mai pretențios degustător!

„Ai jignit-o în utimul hal!”. Antoni o face pe Criss să plângă iar Moldo explodează! Aflați ce acuzații își aduc concurenții în episodul de vineri, 18 octombrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies