Vrei sa stii ce-ti rezerva viitorul? Data de nastere iti spune care este destinul tau!

Vrei sa stii ce-ti rezerva viitorul? Data de nastere iti spune care este destinul tau!
Vrei sa stii ce-ti rezerva viitorul? Data de nastere iti spune care este destinul tau!

Psihologul Anatol Basarab iti spune cum iti guverneaza data nasterii destinul.

Cifra destinului se calculeaza insumand cifrele din data de nastere. Spre exemplu, daca esti nascuta pe 05.08.1978, trebuie sa aduni 5+8+1+9+7+8, apoi rezultatul obtinut, adica 38, se mai aduna inca o data- 11 si, in acest caz, inca o data, pentru a se obtine o cifra simpla. Asadar, cifra destinului pentru o persoana nascuta pe acesta data este 2.

Cifra 1- Persoanele care au cifra destinului 1 sunt predestinati sa fie lideri, deschizatori de drumuri, oameni care trebuie sa-si dezvolte o personalitate puternica.

Sunt tot timpul in cautare de lucruri noi.

Cifra 2- Cei care au cifra destinului 2 sunt oameni care sunt creati pentru a colabora, diplomati, care pot comunica foarte bine atat verbal, cat si emotional.

Cifra 3- Oamenii care au cifra destinului 3 sunt veniti pe lume pentru a-si dezvolta totalitatea, sa creeze forme din nimic. Acestia ar trebuie sa se ocupe de cercetare, de prelucrarea sau structurarea anumitor idei si informatii.


Cifra 4- Persoanele care au cifra destinului 4 au trait foarte usor intr-o viata anterioara, insa in prezent isi doresc sa fie concreti, stabili, rezistenti. Cifra 4 este o cifra a muncii, lasandu-se satisfacuti de ceea ce fac.

Cifra 5- Aceia care au cifra destinului 5 isi traiesc viata ca adevarati jucatori, fara a lua-o prea mult in serios. Important este ca ei sa inteleaga ca orice joc se joaca dupa anumite reguli.


Cifra 6- Oamenii care au cifra destinului 6 vor sa dobandeasca armonia, sa-si intareasca relatiile de familie si gaseasca un echilibru in viata de zi cu zi.

Cifra 7- Persoanele care au cifra destinului 7 trebuie sa urce muntele intelepciunii, ratiunii si al gandirii profunde. In general, sunt un fel de filozofi, care sunt atrasi de tot ce e nou.


Cifra 8- Aceia care au cifra destinului 8 sunt adesea manipulativi si speculativi. Lor le place puterea si vor face tot posibilul sa o dobandeasca si sa o exercita in mod real, fie ca este vorba de puterea de convingere, a banilor etc.

Cifra 9- Persoanele care au cifra destinului 9 au foarte multa compasiune pentru cei din jur. Scopul lor este sa transforme lumea, insa se lovesc de respingere si de opunerea rezistentei celor cu care interactioneaza.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

##VIDEO8919##



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Oana Radu, despre violențele fizice și emoționale din fosta relație. Până unde a acceptat artista? „Ceea ce se întâmplă astăzi veți avea și peste 10 ani, doar că de 10 ori mai rău.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

De ce au eșuat căsniciile Ioanei Ginghină? Actrița dezvăluie adevăratele motive: ”Abia la a treia am învățat ce să fac”

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies