Nu lasa lucrurile marunte sa iti afecteze sanatatea! Uite ce te enerveaza in fiecare zi

Nu lasa lucrurile marunte sa iti afecteze sanatatea! Uite ce te enerveaza in fiecare zi
Nu lasa lucrurile marunte sa iti afecteze sanatatea! Uite ce te enerveaza in fiecare zi

De multe ori se intampla sa ne enervam din niste motive destul de banale. Din aceasta cauza nivelul stresului este foarte ridicat si astfel ne trezim cu tot felul de boli. Uite peste ce trebuie sa treci cu vederea!

Nu gasesti loc de parcare- te enervezi repede daca nu reusesti sa parchezi masina. Nu trebuie sa faci asta! Faptul ca ajungi cu un minut mai repede la munca nu iti va rezolva toate problemele.

Te gandesti la trecut- invata sa traiesti in prezent si nu te mai gandi la ce ai facut sau nu ai facut.

Traficul- cel mai adesea te enervezi cand esti la volan si cand vezi in ce hal conduc altii.

Concentreaza-te pe ceea ce ai tu de facut si nu ii mai baga in seama pe ceilalti participanti la trafic. Nu lasa emotiile sa te controleze!

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Comentariile enervante ale altora- cate minti atatea posibilitati. Unii oameni se trezesc vorbind insa daca observi ca te enerveaza ce are de spus o anume persoana ignor-o si nu incerca sa ii schimbi parerile.

Critica- incerca sa privesti partea buna a lucrurilor, accepta criticile si invata sa le faci fata cu gratie.

Sursa  en.amerikanki.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies