Iata ce fel de prieten esti in functie de zodie! Descopera ce spun astrele despre tine

Iata ce fel de prieten esti in functie de zodie! Descopera ce spun astrele despre tine
Iata ce fel de prieten esti in functie de zodie! Descopera ce spun astrele despre tine

Semnul zodiacal sub care te-ai nascut te-a inzestrat cu anumite calitati, preferinte sau obiceiuri de viata. Descopera ce prieten esti in functie de zodie.

Berbec- Daca esti nascut in aceasta zodie, inseamna ca esti un prieten optimist, impulsiv, pasional, dezarmant de sincer si, mai ales, increzator in sine.

Taur- O persoana nascuta sub acest semn zodiacal este o fire vesela si deschisa, cu o personalitate puternica. Un prieten practic, care stie sa se faca remarcat prin inteligenta sa.

Gemeni- Daca esti nascut in zodia Gemeni, inseamna ca esti un prieten glumet, care isi doreste sa fie mereu in centrul atentiei.

Cei din jur nu au cum sa se plictiseasca daca te au pe tine in preajma lor.

Rac- Esti un prieten sensibil si nu suporti sa-i ranesti pe cei din jurul tau. Apropiatii tai se pot considera foarte norocosi fiindca esti un prieten fidel de cursa lunga.

Leu- Familia si prietenii se pot baza oricand pe tine, fiindca esti o persoana de nadejde.
Cu toate acestea, esti o fire dificila, insa cei din jur te plac pentru ceea ce esti.

Fecioara- Daca esti nascut in zodia Fecioara inseamna ca esti un prieten care obisnuieste sa caute nod in papura, fiindca esti atent la detalii.

Balanta- O persoana nascuta in zodia Balanta este un prieten diplomat, care se simte bine indiferent de anturajul in care se afla.


Scorpion
- Nativul nascut in zodia Scorpion este un prieten destul de dificil, fiindca trece usor de la o stare la alta. Adesea este razbunator si nu suporta competita.

Sagetator- O persoana nascuta sub acest semn zodiacal este un prieten rebel, amator de aventuri si de petreceri, fiindca este o fire charismatica si ingaduitoare.

Capricorn- Daca esti un Capricorn inseamna ca esti un prieten greu de multumit, insa esti o fire ambitioasa, perseverenta si muncitoare.
In cariera vei face tot posibilul sa ajungi cat mai sus.

Varsator- Nativul din zodia Varsator este un prieten plin de energie si independent. Cu greu se supune regulilor, insa poate fi destul de generos cu cei din jur.

Pesti
- Daca esti nascut in zodia Pesti inseama ca esti un prieten muncitor si altruist. De cele mai multe ori, le sari in jur apropiatilor cand au nevoie de ajutor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies