Uite cateva cauze surprinzatoare care duc la instalarea senzatiei de balonare!

Uite cateva cauze surprinzatoare care duc la instalarea senzatiei de balonare!
Uite cateva cauze surprinzatoare care duc la instalarea senzatiei de balonare!

Pe langa o alimentatie necorespunzatoare, exista si alti factori mai putin cunoscuti care contribuie la aparitia senzatiei de balonare.

Esti foarte stresata

De cele mai multe ori, cand organismul este supus unor situatii stresante, circula mai putin sange in tractul digestiv, ceea ce duce la incetinerea digestiei.

In plus, respiratia alerta determina inhalarea unei cantitati mai mari de aer, ducand la aparitia senzatiei de balonare.

Pleci in vacanta

In jur de 50% dintre persoanele care pleaca in vacanta au probleme digestive, intrucat se instaleaza constipatia.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Astfel apare si senzatia de balonare, ca simptom al acestei afectiuni minore, dar care duce la instarea unui disconfort general.

Nu faci sport

Sportul efectuat in mod constant ajuta la imbunatatirea digestiei, prevenind astfel instalarea senzatiei de balonare sau de greata.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies