Reteta de care te vei indragosti imediat! Prepara tagliatelle cu somon afumat si spanac!

Reteta de care te vei indragosti imediat! Prepara tagliatelle cu somon afumat si spanac!
Reteta de care te vei indragosti imediat! Prepara tagliatelle cu somon afumat si spanac!

Avesta reteta este foarte usoara si se prepara imediat! Te vei indragosti iremediabil de ea!

 

Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 15 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 1
Calorii pe portie: 756
Ingrediente
100 g tagliatelle
1 lingura de ulei de masline
1 catel de usturoi taiat fin
50 g de spanac
75 g de crema de branza
zeama si coaja de
la jumatate de lamaie
75 g de somon afumat, taiat in felii
O mana de busuioc, taiat marunt
Mod de preparare
1. Gateste pastele urmand instructiunile de pe pachet. Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si gateste usturoiul pentru 1- 2 minute, pana cand se inmoaie. Adauga spanacul si continua sa gatesti pana cand este moale.
Adauga crema de branza, sucul si zeama de lamaie si putin piper negru.
2. Scurge pastele, insa pastreaza cateva linguri de apa. Adauga somonul, busuiocul si pastele in sos, alaturi de un polonic de apa pentru a se subtia. Amesteca bine, asezoneaza cu piper dupa gust si serveste fierbine.
Sursa: bbcgoodfood.com

Timp de pregatire: 10 minute
Timp de gatire: 15 minute
Grad de dificultate: Usor
Portii: 1
Calorii pe portie: 756

Ingrediente



100 g tagliatelle
1 lingura de ulei de masline
1 catel de usturoi taiat fin
50 g de spanac
75 g de crema de branza
zeama si coaja de la jumatate de lamaie
75 g de somon afumat, taiat in felii
O mana de busuioc, taiat marunt

Mod de preparare


1.
Gateste pastele urmand instructiunile de pe pachet. Intre timp, incalzeste uleiul intr-o tigaie mare si gateste usturoiul pentru 1- 2 minute, pana cand se inmoaie. Adauga spanacul si continua sa gatesti pana cand este moale. Adauga crema de branza, sucul si zeama de lamaie si putin piper negru.

2. Scurge pastele, insa pastreaza cateva linguri de apa. Adauga somonul, busuiocul si pastele in sos, alaturi de un polonic de apa pentru a se subtia.
Amesteca bine, asezoneaza cu piper dupa gust si serveste fierbine.

Sursa: bbcgoodfood.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Horoscop 4 octombrie 2024. O zodie vede lucrurile cu mai multă maturitate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Finalul trilogiei „Moromeții” debutează cu fast la Teatrul Național București pe 13 noiembrie

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

De ce s-au despărțit, de fapt, Patrick și Nona! Ce i-a făcut să-și spună „adio”: „De acolo a început...”

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies