Ai nevoie de o rochie care sa exprime eleganta si feminitate? Alege rochiile in stilul Grace Kelly

Ai nevoie de o rochie care sa exprime eleganta si feminitate? Alege rochiile in stilul Grace Kelly
Ai nevoie de o rochie care sa exprime eleganta si feminitate? Alege rochiile in stilul Grace Kelly

Cristallini iti propune rochii seducatoare, cu bretele lasate pe umeri care evoca eleganta de „alta data” a divelor din filmele retro. Te duc cu gandul la tinutele sofisticate purtate de style-icon-ul Grace Kelly, un simbol al elegantei desavarsite si al bunului gust. Inglobeaza-le in garderoba ta si fii pregatita sa-i hipnotizezi pe cei din jur prin aparitia ta!

Umerii, claviculele, gatul sunt cateva dintre cele mai seducatoare parti ale unei femei care expuse cu senzualitate si intr-un mod neostentativ te vor transforma intr-o aparitie  „glam”.

Umerii, claviculele, gatul sunt cateva dintre cele mai seducatoare parti ale unei femei care expuse cu senzualitate si intr-un mod neostentativ te vor transforma intr-o aparitie  „glam”. Cristallini iti propune cateva modele de rochii din voal de matase cu bretele ce pot fi purtate intr-o „cadere” senzuala pe umeri pentru a obtine efectul de decolteu generos sau dimpotriva, ridicate pentru un look mai discret.
Clasicul negru este o optiune interesanta pentru doamnele care vor sa emane distinctie si rafinament, in timp ce culorile electrizante ale verii se potrivesc tinerelor care vor sa capteze toate privirile la o petrecere, bal de absolvire sau un eveniment monden. Completati look-ul cu bijuterii fine din aur, sandale cu toc foarte inalt si clutch-uri metalice. Optati pentru coafuri retro si un parfum cu note florale!
Cele care se tem de aspectul prea decoltat al acestor rochii au varianta de a opta pentru transparente in zona umerilor.
In acest sens, Cristallini propune rochii cu tul transparent, dantela si aplicatii ce lasa sa se intrevada zona superioara a bustului, dar cu o nota de discretie si bun gust.

Cristallini iti propune cateva modele de rochii din voal de matase cu bretele ce pot fi purtate intr-o „cadere” senzuala pe umeri pentru a obtine efectul de decolteu generos sau dimpotriva, ridicate pentru un look mai discret.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Clasicul negru este o optiune interesanta pentru doamnele care vor sa emane distinctie si rafinament, in timp ce culorile electrizante ale verii se potrivesc tinerelor care vor sa capteze toate privirile la o petrecere, bal de absolvire sau un eveniment monden.

Completati look-ul cu bijuterii fine din aur, sandale cu toc foarte inalt si clutch-uri metalice. Optati pentru coafuri retro si un parfum cu note florale!

Cele care se tem de aspectul prea decoltat al acestor rochii au varianta de a opta pentru transparente in zona umerilor. In acest sens, Cristallini propune rochii cu tul transparent, dantela si aplicatii ce lasa sa se intrevada zona superioara a bustului, dar cu o nota de discretie si bun gust.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies