Incredibil! Uite ce semn de pe corpul tau iti poate spune daca esti predispusa la cancer de san!

Incredibil! Uite ce semn de pe corpul tau iti poate spune daca esti predispusa la cancer de san!
Incredibil! Uite ce semn de pe corpul tau iti poate spune daca esti predispusa la cancer de san!

Stii deja ca unul dintre cel mai mari ucigasi ai femeilor este cancerul la san. Descoperit la timp, insa, poate fi tratat.

 

Cu toate acestea, trebuie sa te uiti si la altceva pe corpul in afara de sani pentru a vedea daca ai risc ridicat de a face teribila boala.
Conform unui nou studiu, femeile care au multe alunite pe trup au mai multe sanse sa dezvolte cancer la sand, spune jurnalul "PLOS Medicine".
In studiul la care au participat peste 164.000
de femei, oamenii de stiinta au descperit ca femeile cu 15 sau mai multe alunite pe un brat aveau cu 35% mai multe anse sa fie diagnosticate cu cancer la sani in urmatorii 24 de ani, comparativ cu femeile fara alunite.
Insa trebuie sa stii ca cercetarea nu sugereaza ca alunitele influenteaza in mod direct riscul de cancer de san. In schimb, cercetatorii cred ca cele doua conditii au o legatura hormonala.
Aceiasi hormoni care contribuie la dezvoltarea bolii ar putea avea un rol in dezvoltarea alunitelor.
De fapt, oamenii de stiinta au descoperit ca femeile cu sase sau mai multe alunite aveau un nivel mai mare de estrogen decat femeile fara alunite. Iar orice exces de estrogen poate alimenta anumite tipuri de cancer la san.
Sursa: Shape.com

Cu toate acestea, trebuie sa te uiti si la altceva pe corpul in afara de sani pentru a vedea daca ai risc ridicat de a face teribila boala.



Conform unui nou studiu, femeile care au multe alunite pe trup au mai multe sanse sa dezvolte cancer la san, spune jurnalul "PLOS Medicine".

In studiul la care au participat peste 164.000 de femei, oamenii de stiinta au descperit ca femeile cu 15 sau mai multe alunite pe un brat aveau cu 35% mai multe anse sa fie diagnosticate cu cancer la sani in urmatorii 24 de ani, comparativ cu femeile fara alunite.


Insa trebuie sa stii ca cercetarea nu sugereaza ca alunitele influenteaza in mod direct riscul de cancer de san. In schimb, cercetatorii cred ca cele doua conditii au o legatura hormonala. Aceiasi hormoni care contribuie la dezvoltarea bolii ar putea avea un rol in dezvoltarea alunitelor.

De fapt, oamenii de stiinta au descoperit ca femeile cu sase sau mai multe alunite aveau un nivel mai mare de estrogen decat femeile fara alunite.
Iar orice exces de estrogen poate alimenta anumite tipuri de cancer la san.

Sursa: Shape.com

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies