Chiar daca nu esti adepta al stilului de viata vegan poti sa consumi alimente specifice acestei diete! Sunt foarte sanatoase

Chiar daca nu esti adepta al stilului de viata vegan poti sa consumi alimente specifice acestei diete! Sunt foarte sanatoase
Chiar daca nu esti adepta al stilului de viata vegan poti sa consumi alimente specifice acestei diete! Sunt foarte sanatoase

Alimentele si preparatele vegan au o multime de beneficii pentru sanatate. De aceea este bine sa le incluzi in planul tau de alimentatie.

Inghetata de banane- bananele sunt fructe care pot inlocui cu succes inghetata clasica. Tot ce trebuie sa faci este sa mixezi bananele in blender si sa pui apoi pasta in recipiente pe care le congelezi pentru cateva ore.

Smantana din caju- adeptii vegan au gasit tot felul de modalitati prin care sa inlocuiasca lactatele in meniul lor. De exemplu fac smantana din caju.

Pune nucile caju in apa si lasa-le la inmuiat apoi pune-le in blender cu putina apa si mixeaza-le.

Lapte de migdale- este o alegere excelenta pentru  cei care nu consuma lapte de origine animala. Reteta este foarte simpla. Lasa migdalele la inmuiat in lapte, mixeaza-le in blender cu putina apa iar apoi strecoara totul printr-o sita sau un tifon.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Smoothie verde- sunt foarte populare in zilele noastre si bogate in nutrienti

si vitamine. Ingredientele pe care le poti folosi? Spanac, kale, salata verde precum si alte legume.

Dressing pentru salate din seminte de canepa- in loc sa folosesti un dressing bogat in calorii incearca unul sanatos si delicios. Amesteca zeama de lamaie, apa si seminte de canepa si asezoneaza-ti salata preferata.

Taco cu nuci- taco este un preparat mexican foarte cunoscut in intreaga lume.

Desi carnea este ingredientul principal, poti sa o inlocuiesti cu nuci maruntite, condimentate si amestecate cu legumele preferate.

Sursa  en.amerikanki.com



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies