Prepara o reteta care combina aromele de busuioc cu cele de tomate proaspete. Uite cat de usor este.
Ingrediente:
Ulei de masline
Piept de pui taiat cubulete
Sare si piper
2 catei de usturoi pisati
Apa
400 g de anghinare taiate
Chilli
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Penne
2 linguri de zeama de lamiae
2 linguri de capere
O cana de rosii cherry, taiate in doua
O cana de parmezan
Busuioc proaspat
Mod de preparare:
Incinge uleiul de masline intr-o tigaie.
Condimenteaza pieptul de pui cu sare si piper si pune-l in tigaie. Amesteca pana cand acesta capata o culoare aramie.
Adauga usturoiul si amesteca petru inca 30 de secunde.
Apoi adauga apa, anghinarele, chilli, putina sare si piper si lasa totul sa fiarba.
Cand incepe sa fiarba adauga si pastele. Pune si un capac.
Dupa ce pastele sunt fierte al dente, indeparteaza capacul de pe tigaie si adauga zeama de lamaie, caperele, rosiile si mai lasa totul la fiert pentru 2-3 minute.
Sursa iowagirleats.com