Video | Carmen Bruma ne-a dezvaluit cum a reusit sa ia doar 10 kilograme in timpul sarcinii!

Video | Carmen Bruma ne-a dezvaluit cum a reusit sa ia doar 10 kilograme in timpul sarcinii!
Video | Carmen Bruma ne-a dezvaluit cum a reusit sa ia doar 10 kilograme in timpul sarcinii!

Carmen Bruma a devenit mamica un baietel in urma cu doua luni. Desi a trecut atat de putin timp de cand l-a adus pe lume pe Vladut, Carmen a reusit sa revina la silueta de dinainte de a ramane gravida. Sigur, a facut cateva sacrificii.

De cand a aflat ca e gravida, Carmen Bruma a cautat sa-si faca un regim alimentar sanatos, echilibrat, in asa fel incat sa nu ia multe kilograme in cele noua luni, dar nici sa nu afecteze fatul.

“Nu e niciun secret in ceea ce priveste silueta mea. Clasic: dieta si disciplina. Mi-am dorit foarte mult sa am o sarcina in care sa nu acumulez foarte multe kilograme, sa acumulez atat cat este nevoie.

Si, din fericire, am reusit acest lucru. Nu a fost o intamplare. M-am straduit foarte tare sa iau doar 10 kilograme in timpul sarcinii. Daca ai grija de tine, daca faci miscare si mananci echilibrat, poti sa iei un numar ideal de kilograme si sa faci un copil sanatos, si sa-ti revii foarte repede dupa aceea. E adevarat, nu fara eforturi. Nu pot sa spun ca am stat in casa, m-am uitat la bec si m-am subtiat.
Acum am cam aceeasi greutate pe care o aveam inainte de a ramane gravida, sa spunem ca am un kilogram si jumatate in plus, dar pentru ca alaptez poate fi pus pe seama acestui fapt”
, a declarat Carmen pentru WOWbiz.ro.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mai mult, proaspata mamica va lansa o carte dedicata femeilor gravide care doresc sa-si controleze cat de cat greutatea pe perioada sarcinii.

“Am o carte pe care am scris-o in timpul sarcinii si pe care doresc sa o lansez cat de curand. Aceasta carte s-a nascut din foarte multe solicitari si intrebari pe care le-am primit din partea oamenilor referitor la dieta mea pe parcursul sarcinii, dar si pentru ca am observat ca in cartile pe care le-am consultat nu gasesti un meniu concret, ci doar cum sa te alimentez in timpul sarcinii.

Si cum mie mi-ar fi placut in perioada sarcinii sa cumpar o astfel de carte si nu am gasit-o, si cum multe femei isi doresc sa aiba o greutate normala pe parcursul sarcinii, m-am gandit sa le impartasesc experienta mea”
, ne-a mai spus Carmen Bruma.

##VIDEO13945##

Imagine: Tiberiu Lupasc



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies