Aceasta este afectiunea numarul unu care te poate ucide! Uite la ce semnale sa fii atenta!

Aceasta este afectiunea numarul unu care te poate ucide! Uite la ce semnale sa fii atenta!
Aceasta este afectiunea numarul unu care te poate ucide! Uite la ce semnale sa fii atenta!

Bolile de inima iti pot pune viata in pericol pentru ca de multe ori au simptome asemanatoare altor afectiuni mai putin periculoase.

 

Potrivit Asociatiei Americane a Inimii, la fiecare 34 de secunde o persoana sufera un atac de cord. Aceasta problema apare cand fluxul sangvin impreuna cu oxigenul ajunge intr-o cantitate mai redusa la inima, din cauza faptului ca pe arterele principale se gasesc depuneri de grasimi.

Spre deosebire de barbati, in cazul femeilor, simptomele unui atac de cord sunt mai silentioase, fapt pentru care, de cele mai multe ori, afectiunea nu poate fi depistata in timp util.

Iata de ce sa tii cont.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Daca ti se taie respiratia din senin, trebuie sa stii ca acesta este un simptom principal al atacului de cord. De aceea, este necesar sa consulti de indata un medic de specialitate.

In cazul in care esti extrem de obosita, desi nu ai facut prea mult efort fizic sau chiar deloc, este posibil sa suferi de o afectiune cardiovasculara.

Daca transpiri in exces, iar acest simptom este asociat altuia specific infarctului, consulta de urgenta un medic de specialitate.

In cazul in care ai arsuri stomacale sau simti o presiune la nivelul abdomenului superior, nu inseamna neaparat ca ai o probleme digestiva precum reflux gastroesofagian sau ulcer. Aceste simptome pot fi asociate, de asemenea, atacului de cord.

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies