Horoscop zilnic- 30 iulie: Pestii au parte de iubire

Horoscop zilnic- 30 iulie: Pestii au parte de iubire
Horoscop zilnic- 30 iulie: Pestii au parte de iubire

In fiecare zi iti oferim horoscopul pentru a afla ce-ti rezerva astrele.

Berbec

Afacerile tale trec printr-un punct sensibil, cand chiar tu ai putea comite o infractiune cu speranta ca nu va lasa urme. Ba da, va lasa, iar imaginea ta ar putea avea mult de suferit, ca atare nu te lasa pacalit de perspective amagitoare. Cineva are interesul de a te atrage intr-o cursa promitand marea cu sarea, iar tu esti gata sa-l crezi. Dar se poate ca si tu sa incerci sa pacalesti pe cineva cu vorbe mestesugite pentru a-l atrage intr-o afacere, dar din care, la urma urmei, doar tu ai putea avea de castigat dar

nu pe cele mai corecte cai. Daca cinstea e mai presus de castig, te va mustra constiinta.

Taur

Viata de familie e placuta, te simti bine printre ce dragi pentru ca e liniste, armonie si o atmosfera pasnica ori de cate ori stati de vorba. Va aduceti cu totii contributia la un proiect de durata, ce necesita rabdare, concentrare si ceva efort, dar cat timp fiecare vasleste in acelasi ritm si in aceeasi directie, evolutia e vizibila.
Atrage-i si pe ceilalti membri ai familiei in acest proiect, pentru ca place tuturor si toti au ceva de invatat din ceea ce se cladeste in fata voastra.

Gemeni

Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi.
Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

Rac

Este o zi vesela in care toate iti ies de minune, dar reusita acestei zile depinde enorm de atitudinea pe care o pastrezi.
Zambeste, simte-te bine cu tine insuti dar si alaturi de ceilalti, spune mereu o gluma, bucura-te de lucrurile frumoase si simple ale vietii, pentru ca nu ai motive de ingrijorare sau de tristete. Daca te inconjori de oameni la fel de optimisti ca si tine, succesul este asigurat in orice proiect, deci ar fi bine sa abordezi o atitudine ceva mai lejera, sigur ca toate au o rezolvare daca nu-ti torni singur cenusa in cap.


Leu


Incearca sa te concentrezi mai bine asupra acelor aspecte care par nesigure, pentru ca superficialitatea te-ar putea face sa gresesti. Cu un dram de umor, ai putea iesi din orice incurcatura, dar nu merge o gluma chiar in orice situatie, mai ales acolo unde sunt in joc ori reputatia ta, ori starea financiara. Cand e vorba de bani, nu poti glumi, ci trebuie sa fii foarte atent la deciziile luate, ca sa nu cheltuiesti in directii nerentabile sau sa dai iama prin bani pentru lucruri inutile in acest moment.


Fecioara

Astepti de undeva un miracol care sa te scoata dintr-o stare de teama sau de suspiciune, care de fapt nu e o noutate la tine. de multe ori privesti lucrurile cu o astfel de atitudine, sperand sa apara ceva care sa-ti abata gandurile de la temerile proprii. Ai noroc: cineva mai optimist sau mai puternic decat tine apare in calea ta si reuseste sa te molipseasca si pe tine de buna dispozitie, la timp pentru a duce la capat o actiune fata de care aveai initial unele motive de indoiala.
Recapata-ti gandirea pozitiva, face minuni!

Balanta


Arunca o privire inapoi, in trecut, pentru ca acolo se afla un eveniment de care esti inca foarte atasat emotional si care mai are efecte si astazi. Fie ca readuci la lumina o veche pasiune, fie ca ai ocazia de a retrai acel moment superb din nou dupa atata vreme, sufletul tau rade de fericire, de-a dreptul incantat ca ti se mai ofera odata! Poate revezi oameni dragi de demult, o fosta iubire sau un loc ce are pentru tine semnificatii speciale, generatoare de emotii minunate.

Scorpion

Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

Sagetator

Visezi frumos iar visele tale implica toata familia, pentru ca nu poti concepe viitorul fara cei dragi aproape. Discuti cu partenerul de viata despre o perspectiva noua spre care ai dori sa pornesti si, daca primesti din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de sustinere, in rest esti capabil de adevarate miracole, pentru ca atunci cand e in joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun! Cat timp stii ca ai adepti care cred in tine si te incurajeaza in directia aleasa, nimic nu te poate opri din elan.

Capricorn

Cariera ta cunoaste un moment de varf care merita sarbatorit alaturi de cei care au contribuit si ei la acest succes. Ati muncit umar la umar pentru acest moment de apogeu, dar ati asteptat sa se aseze lucrurile pe un teren sigur inainte de a extrage o concluzie si a spune tuturor ce ati realizat. Ai fost prudent, nu te-ai bucurat inainte de vreme, desi toata lumea era incantata de rezultate, dar ai dat dovada de discretie si precautie ca sa fii sigur ca nimic nu se poate rasturna in ultima clipa. Acum tragi linia finala si poti sa te lauzi tuturor cu mandrie!

Varsator


Esti foarte preocupat de platile acestei perioade a lunii, pentru ca nu ai vrea sa ramai cu datorii neachitate. Faci un efort sa scapi de restante si de plati amanate in ultima vreme, chiar daca asta ar insemna sa ramai cu buzunarele goale. Lefter, dar multumit ca ai scapat de niste datorii greu de dus mai departe, vei rasufla usurat cand le vei sterge de pe lista. Ce-i drept, trebuie sa renunti la alte cheltuieli potrivite acestui moment, dar consideri ca acum sunt mai importante obligatiile curente.

Pesti

Iubirea e cel mai frumos lucru de care ai parte azi, pentru ca te simti rasfatat in gesturi de afectiune si de simpatie din partea celor din jur. Nu doar partenerul de suflet te alinta si te invaluie in cuvinte calde, ci reusesti sa intri in gratiile oricui datorita talentelor pe care le pui in joc: amabilitate, un zambet placut pe chip, o vorba buna. Cat timp stii sa vrajesti lumea cu aceste instrumente infailibile, succesul tau in societate este asigurat. Foloseste-te de ele cu prisosinta, pentru ca ai sansa de a castiga noi prietenii sau poate inima celui pe care il iubesti.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies