Iti place sa faci cumparaturi? Participa si tu la maratonul de shopping!

Iti place sa faci cumparaturi? Participa si tu la maratonul de shopping!
Iti place sa faci cumparaturi? Participa si tu la maratonul de shopping!

Incepe luna cu o sesiune de shopping! Timp de 3 zile, in centrul comercial AFI Palace Cotroceni beneficiezi de reduceri de peste 70% si multe alte surprize.

An de an, AFI Palace Cotroceni desfasoara campania „Mega lichidare de stoc” si ofera multe optiuni si avantaje in materie de shopping, avand un numar mare de magazine partenere implicate.

Si in aceasta vara, vizitatorii centrului comercial se vor putea bucura de o adevarata experienta de shopping si isi pot completa garderoba cu cele mai mici costuri. Discount-uri substantiale vor fi aplicate in cazul hainelor, articolelor de incaltaminte, accesoriilor si altor produse din AFI Palace Cotroceni.

Toate magazinele incluse in campania „Mega lichidare de stoc” vor folosi o semnalistica speciala, pentru a comunica reducerile disponibile si pentru a fi usor de reperat de catre iubitorii de shopping.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Discount-uri mari la branduri cu renume

Pasionatii de shopping isi pot alege, in cele trei zile de reduceri, tinutele ideale din magazinele care au devenit deja un etalon in materie de fashion- ALDO, Call it Spring, Carpisa, Carturesti, CLARKS, CROPP TOWN,

Depot 96, GMT, GoldenPoint, HOUSE OF ART, Il Passo, iStyle, Jolidon, Kenvelo, La Femme, Meli Melo, Mirano, MOA, New Yorker, Nissa, Office Shoes, OKAIDI, OPTIPLAZA, OTTER, Pada Murre, Penti, PEPPER, PLUSOPTIC, POLICE Shop, Reserved, Salamander, Samsonite, SHOE ART, Steilmann, Stone Creek, Timberland, WHY DENIS Man, WHY DENIS Woman si Wolford.

“Mega Lichidarea de Stoc” este o incheiere festiva a campaniei de vara Christmas in July, care, timp de o luna, a oferit vizitatorilor din AFI Palace Cotroceni o multitudine de surprize, premii, discounturi, vouchere, ateliere de creatie, petreceri tematice si un concert cu Stefan

Banica Jr.. Christmas in July a fost sarbatoarea bucuriei, a cadourilor si a momentelor frumoase petrecute alaturi de cei dragi, in AFI Palace Cotrocei, in varianta estivala.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies