Horoscop zilnic - 12 august: Scorpionii sunt nervosi!

Horoscop zilnic - 12 august: Scorpionii sunt nervosi!
Horoscop zilnic - 12 august: Scorpionii sunt nervosi!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care sa te impinga de la spate, te desfasori altfel, intr-un ritm mai lent care iti permite sa ajungi la roade sigure. E placut sa lucrezi fara nici un stres pe cap, pentru ca privesti totul cu detasare, ca si cum ai avea tot timpul de pe lume.
TAUR
Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva.
Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!
GEMENI
Declaratiile de dragoste pot lua azi o forma mult mai entuziasta, de parca abia acum te-ai indragosti cu adevarat. Gesturile care vin de la persoana care te atrage te motiveaza si te stimuleaza sa te implici si mai serios in relatie.
Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tenta sentimentala este extrem de intens incat esti gata sa spui ca ti-ai gasit jumatatea potrivita. Intr-o atmosfera atat de inflacarata pot avea loc numai evenimente speciale in doi: o destainuire de suflet, primul sarut, o cerere in casatorie...
RAC
Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva.
Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata. Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!
LEU
Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra
problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!
FECIOARA
Faci echipa buna cu un
prieten care detine cu totul alte resurse decat cele pe care le investesti tu intr-o actiune. Tu esti calm, logic, rational, le faci pe toate lent, constient ca e nevoie de concentrare. Celalalt e motorul de energie care va mobilizeaza pe amandoi intr-o directie interesanta. Daca va uniti fortele in acelasi scop, veti avea amandoi numai de castigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleasi rezultate, dar completandu-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arata mult mai repede si mai clare la orizont.
Lucrurile bune, azi, apar numai alaturi de ceilalti.
BALANTA
Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce iti poate afecta existenta, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viata, modul de a te comporta fata de o anumita persoana. Consideri ca nu mai poti continua pe aceeasi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, si de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari sperante ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!
SCORPION
Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.
SAGETATOR
Trebuie sa te implici intr-o competitie care are ca scop obtinerea unui renume, a unui succes, care poate se numara si in bani, dar ai alaturi de tine concurenti redutabili. Nu esti cu nimic mai prejos, esti la fel de bine pregatit, dar emotiile negative nu te lasa sa arati de ce esti in stare. Iti aduci aminte de esecuri din trecut si ti-e teama sa nu le repeti si acum. Nu ai motive sa te indoiesti de valoarea ta, deci intra in lupta cu capul sus, amintindu-ti nu de insuccesele de altadata ci dimpotriva, de lunga lista de reusite cu care te poti mandri si azi!
CAPRICORN
Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu atata suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, asa cum si se pare tie. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza de fapt actiunile de maine. Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.
VARSATOR
Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prost, ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!
PESTI
Incapanarea e o trasatura care, de obicei, nu te reprezinta, dar azi parca o duci la extrem. Iti doresti atat de mult un anumit lucru, incat devii obsedat de acel scop si faci tot posibilul pentru a-l atinge. Tot posibilul inseamna chiar mai mult decat iti este permis si apelezi la toate mijloacele pentru a pune mana pe acel tel suprem, caruia ii acorzi o importanta mult prea mare. Parca ai depinde de el si te agati de acest vis cu toata incapatanarea, fara sa mai auzi nimic in jur.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Starea de liniste care se instaleaza iti convine de minune, pentru ca te poti relaxa sau te poti ocupa pe indelete de unele aspecte care necesita ceva mai mult timp de gandire. Daca nu apare nimic urgent care sa te impinga de la spate, te desfasori altfel, intr-un ritm mai lent care iti permite sa ajungi la roade sigure. E placut sa lucrezi fara nici un stres pe cap, pentru ca privesti totul cu detasare, ca si cum ai avea tot timpul de pe lume.

TAUR

Incearca sa fii impartial in judecatile tale de valoare, pentru ca treci printr-o situatie in care chiar nu ai voie sa tii partea nimanui si nici sa ai propriile tale preferinte. Chiar daca inima ta inclina intr-o anumita directie, tine sub control aceasta slabiciune, pentru ca acum trebuie sa ramai surd la influente care ar putea sa te impresioneze cumva. Va trebui sa extragi o concluzie, sa dai un verdict sau o nota clara, fara a tine cont de nimic din ce auzi in jurul tau. Bazeaza-te pe fapte certe, nu pe ceea ce inima iti spune!

GEMENI


Declaratiile de dragoste pot lua azi o forma mult mai entuziasta, de parca abia acum te-ai indragosti cu adevarat. Gesturile care vin de la persoana care te atrage te motiveaza si te stimuleaza sa te implici si mai serios in relatie. Schimbul de sentimente, de vorbe dulci, de promisiuni cu tenta sentimentala este extrem de intens incat esti gata sa spui ca ti-ai gasit jumatatea potrivita. Intr-o atmosfera atat de inflacarata pot avea loc numai evenimente speciale in doi: o destainuire de suflet, primul sarut, o cerere in casatorie...

RAC

Se apropie un eveniment care iti inspira o oarecare teama sau neincredere, incat ai dori sa se amane cumva. Timpul trece fara sa-l poti opri, deci trebuie sa te inarmezi cu putere, ca sa faci fata acelei provocari pe care o presimti a fi complicata. Nu va fi usor, dar nu e prima oara cand treci prin asa ceva, ca atare nu trebuie decat sa iti aduci aminte cum ai reactionat cu alte ocazii si sa treci peste acest hop cu succes. Daca a mers bine candva, va merge si acum!

LEU

Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara asupra problemei care te preocupa. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum. De unde se vede cata nevoie ai uneori de o parere avizata din afara!

FECIOARA

Faci echipa buna cu un prieten care detine cu totul alte resurse decat cele pe care le investesti tu intr-o actiune. Tu esti calm, logic, rational, le faci pe toate lent, constient ca e nevoie de concentrare. Celalalt e motorul de energie care va mobilizeaza pe amandoi intr-o directie interesanta. Daca va uniti fortele in acelasi scop, veti avea amandoi numai de castigat. Fiecare, separat, nu ar putea ajunge la aceleasi rezultate, dar completandu-va reciproc, unul pe altul, roadele se vor arata mult mai repede si mai clare la orizont. Lucrurile bune, azi, apar numai alaturi de ceilalti.

BALANTA

Gata, ai decis ca de cum inainte sa schimbi macazul si sa nu mai faci ceea ce faceai inainte. Esti in fata unei mari transformari ce iti poate afecta existenta, personalitatea, stilul de a fi, regimul de viata, modul de a te comporta fata de o anumita persoana. Consideri ca nu mai poti continua pe aceeasi linie ca inainte, ca trebuie sa rupi pisica, si de azi incolo vei fi complet diferit. Ai mari sperante ca ai facut schimbarea cea mai buna pentru tine!

SCORPION

Esti cam nervos si nu se prea poate discuta cu tine. Raspunzi agresiv oricaror propuneri, refuzi invitatiile de a te alatura unor actiuni ce te-ar solicita la maximum, ba chiar dai cu piciorul unor lucruri care ti s-ar potrivi de minune. Esti ostil si asta se vede dupa tonul pe care-l folosesti, dupa furtunile pe care le generezi in jurul tau, dupa atitudinea violenta pe care o abordezi, mai ales cand e vorba de aspecte cu care nu esti de acord. Calmeaza-te, altfel plantezi peste tot doar samanta de scandal.

SAGETATOR

Trebuie sa te implici intr-o competitie care are ca scop obtinerea unui renume, a unui succes, care poate se numara si in bani, dar ai alaturi de tine concurenti redutabili. Nu esti cu nimic mai prejos, esti la fel de bine pregatit, dar emotiile negative nu te lasa sa arati de ce esti in stare. Iti aduci aminte de esecuri din trecut si ti-e teama sa nu le repeti si acum. Nu ai motive sa te indoiesti de valoarea ta, deci intra in lupta cu capul sus, amintindu-ti nu de insuccesele de altadata ci dimpotriva, de lunga lista de reusite cu care te poti mandri si azi!

CAPRICORN

Cauti nod in papura la orice, chiar si la acele directii care sunt clare, sigure si nu ar merita sa fie tratate cu atata suspiciune, cum faci tu acum! Alunga temerile inutile din mintea sau din sufletul tau, pentru ca directia in care mergi nu ascunde nimic riscant sau periculos, asa cum si se pare tie. Desi ai impresia ca inaintezi intr-o directie amagitoare, merita sa mergi mai departe, fara sa te temi de propriile decizii, pentru ca fiecare gand de acum creeaza de fapt actiunile de maine. Nu are rost sa privesti spre viitor cu ganduri negative.

VARSATOR

Privind in jur, ai tendinta de a spune ca totul merge prost, ca nu primesti nimic bun de la ceilalti, ca esti blocat intr-o zona neagra, dar te inseli! Nu e genul tau sa te lasi coplesit de insatisfactiile minore ale vietii de zi cu zi; tu ai teluri mult mai inalte si o viziune mult mai tonica asupra viitorului, dar in loc sa privesti la ceea ce te asteapta dincolo de oprelistile actuale, bati pasul pe loc analizand ce nu merge. Elibereaza-te, cumva, de aceste frici distructive, care nu te caracterizeaza. Legea compensatiei functioneaza: daca nu primesti ceva azi, ti se ofera altceva mai bun maine!

PESTI

Incapanarea e o trasatura care, de obicei, nu te reprezinta, dar azi parca o duci la extrem. Iti doresti atat de mult un anumit lucru, incat devii obsedat de acel scop si faci tot posibilul pentru a-l atinge. Tot posibilul inseamna chiar mai mult decat iti este permis si apelezi la toate mijloacele pentru a pune mana pe acel tel suprem, caruia ii acorzi o importanta mult prea mare. Parca ai depinde de el si te agati de acest vis cu toata incapatanarea, fara sa mai auzi nimic in jur.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies