Fashionista Corina uimeste din nou! Isi poarta bratarile… pe picior!

Fashionista Corina uimeste din nou! Isi poarta bratarile… pe picior!
Fashionista Corina uimeste din nou! Isi poarta bratarile… pe picior!

Cea mai in voga artista din Romania… uimeste din nou! Dupa ce si-a vopsit parul roz si a declansat o adevarata manie in randul admiratoarelor sale, Corina da tonul acum unei noi mode: bratarile purtate pe picior.

 

Aflata in vacanta pentru cateva zile la Mamaia, Corina s-a pozat pe un sezlong din apartamentul ei de pe litoral intr-o tinuta de scolarita obraznica, purtand bratari colorate pe picior.
“Bratarile se poarta acum nu doar pe maini ci si pe picioare. Fanele mele stiu ca imi plac la nebunie accesoriile si dupa fiecare concert primesc cadou zeci de bratari de toate culorile.
 Acestea arata foarte cool pe picior mai ales daca le poti cu o fusta scurta si tenesi”, spune Corina.
Corina nu a avut o vacanta propriu-zisa in aceasta vara, aceasta profitand la maxim de putinele zile libere dintre concerte.
“Am foarte multe concerte in aceasta vara, astfel ca nu am avut parte de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului.
Am profitat la maxim de cele cateva zile libere pentru a ma deconecta si a-mi incarca bateriile. Am vizitat Castelul Bran, iar saptamana trecuta am ajuns pentru cateva zile la mare. M-am cazat intr-un apartament superb la Hotel Bavaria, am iesit la plaja pentru cateva ore si am dormit mult”, continua Corina.

Aflata in vacanta pentru cateva zile la Mamaia, Corina s-a pozat pe un sezlong din apartamentul ei de pe litoral intr-o tinuta de scolarita obraznica, purtand bratari colorate pe picior.



Bratarile se poarta acum nu doar pe maini ci si pe picioare. Fanele mele stiu ca imi plac la nebunie accesoriile si dupa fiecare concert primesc cadou zeci de bratari de toate culorile.  Acestea arata foarte cool pe picior mai ales daca le poti cu o fusta scurta si tenesi ”, spune Corina.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Corina nu a avut o vacanta propriu-zisa in aceasta vara, aceasta profitand la maxim de
putinele zile libere dintre concerte.

Am foarte multe concerte in aceasta vara, astfel ca nu am avut parte de o vacanta in adevaratul sens al cuvantului. Am profitat la maxim de cele cateva zile libere pentru a ma deconecta si a-mi incarca bateriile. Am vizitat Castelul Bran, iar saptamana trecuta am ajuns pentru cateva zile la mare. M-am cazat intr-un apartament superb la Hotel Bavaria, am iesit la plaja pentru cateva ore si am dormit mult ”, continua Corina.

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies