Horoscop zilnic - 26 august: Berbecii se lasa furati de vise!

Horoscop zilnic - 26 august: Berbecii se lasa furati de vise!
Horoscop zilnic - 26 august: Berbecii se lasa furati de vise!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul.
Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime si e o placere sa fiti tot timpul alaturi, aducandu-va amandoi contributia la planurile mari si frumoase de viitor.
TAUR
Cei din jurul tau se indoiesc de tine si iti pun tot felul de bete in roate ce nu te lasa sa duci la indeplinire ce ai inceput.
Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, si de aceea unii se ridica vehement impotriva ta. E nevoie de unele explicatii, pentru ca ceilalti considera ca nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine sa-ti exprimi mai clar intentiile, ca sa nu te trezesti mai devreme sau mai tarziu doar cu opozitii. Unii sunt mai greu de convins, dar poti reusi daca, inainte de toate, le recastigi increderea si simpatia.
GEMENI
Priveste-te pe tine insuti cu ceva mai multa intelegere, fara a-ti gasi doar defecte. Priveste-te prin ochii celor care tin la tine asa cum esti, pentru ca ei nu te judeca atat de aspru pe cat te judeci tu. Gaseste-ti mai multe motive de lauda si apreciere, pentru ca sigur ai si cu ce te mandri, nu doar lucruri care nu-ti plac la tine.
Daca cineva, alaturi de tine, spune cat de frumos si bun esti, tu de ce ai fi de alta parere? Iarta-ti greselile proprii si iubeste-te mai mult, asa cum esti, fara a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om esti si tu…
RAC
Te cramponezi prea mult de hopurile vazute sau nevazute din calea ta, cand ele pot fi trecute cu calm si intelepciune.
Nu ai de ce sa-ti faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente in drumul oricui. Ai si din ele ceva de invatat, totul e sa nu le amplifici mai mult decat e cazul. Primesti de undeva o garantie, o informatie salvatoare sau doar un sentiment de liniste care te ajuta sa mergi mai departe, fara sa-ti mai bati capul cu micile probleme de pe parcurs.
Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situatiei!
LEU
Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul.
Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime si e o placere sa fiti tot timpul alaturi, aducandu-va amandoi contributia la planurile mari si frumoase de viitor.
FECIOARA
Cand mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreapta. Esti un exemplu de responsabilitate si maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru ca ai o idee foarte clara in minte pe care vrei s-o transformi in realitate. Ai reusit si altadata sa faci ceva similar, deci nu ar fi prima oara, tocmai de aceea ajunge sa repeti reteta de succes de odinioara cu aceeasi stapanire de sine. Se va dovedi a fi cheia succesului astazi, pentru ca esti foarte sigur pe tine si pe ceea ce vrei si poti sa obtii.
BALANTA
Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera. O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!
SCORPION
Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru ca vei descoperi intr-o zi ca ceea ce ti se reproseaza acum, chiar si cu ton ridicat, este purul adevar. Daca iei acum masurile care se cer, vei putea repara la timp o situatie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai tarziu, ca atare nu fugi de adevar, chiar daca deranjeaza. Ia taurul de coarne acum si accepta schimbarea obligatorie, fara a considera totul nici ghinion, nici pedeapsa, ci sansa justa de a redresa situatia in cel mai corect mod. Repararea greselii este sansa ta de a te dezvolta, altfel ramai blocat intr-un punct mort.
SAGETATOR
Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa. Conteaza cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunatate si zambetul de pe fata lor atunci cand apari in calea lor. Datorita acestor gesturi de minunata marinimie si spirit umanitar vei castiga admiratia sincera a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iata, vine de la tine. Ca este un caine care cere o bucata de paine, un sarman de pe strada sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvant bun, tu esti langa ei cu tot sufletul.
CAPRICORN
Viitorul se deschide in culori extrem de atragatoare pentru tine, poate datorita stimulentelor pozitive venite de la cei de pe margine. Daca te-ai inconjura de oameni posomorati si negativisti, fii sigur ca te-ar influenta si pe tine, or asa ai norocul de a te alatura unui grup de oameni la fel de tonici si entuziasti. Uneste-ti fortele cu astfel de persoane bine dispuse, pentru ca va veti molipsi unii pe altii. Succesul depinde numai de atitudinea pozitiva pe care o abordezi in fata provocarilor zilei, deci zambeste: totul va iesi bine!
VARSATOR
Daca te inconjori de oamenii potriviti care sa te incarce de energie pozitiva, ziua va fi de succes pe toate planurile. Pleaca din mediile in care planeaza tensiuni sau nemultumiri, deoarece tu ai un tonus mult mai bun si nu merita sa-l consumi pe astfel de oameni. Fa echipa cu persoane la fel de motivate si de dinamice, ca si tine, pentru ca va veti stimula perfect unii pe altii pentru a ajunge la rezultate demne de lauda. Ai toate sansele sa te remarci alaturi de persoane la fel de bine pregatite. Altceva e sa te compari cu cei de top, decat cu cei mediocri!
PESTI
Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul. Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime si e o placere sa fiti tot timpul alaturi, aducandu-va amandoi contributia la planurile mari si frumoase de viitor.

TAUR

Cei din jurul tau se indoiesc de tine si iti pun tot felul de bete in roate ce nu te lasa sa duci la indeplinire ce ai inceput. Poate le-ai oferit unele motive de suspiciune cu privire la mijloacele la care apelezi, si de aceea unii se ridica vehement impotriva ta. E nevoie de unele explicatii, pentru ca ceilalti considera ca nu mergi pe caile cele mai corecte, de aceea e bine sa-ti exprimi mai clar intentiile, ca sa nu te trezesti mai devreme sau mai tarziu doar cu opozitii. Unii sunt mai greu de convins, dar poti reusi daca, inainte de toate, le recastigi increderea si simpatia.

GEMENI

Priveste-te pe tine insuti cu ceva mai multa intelegere, fara a-ti gasi doar defecte. Priveste-te prin ochii celor care tin la tine asa cum esti, pentru ca ei nu te judeca atat de aspru pe cat te judeci tu. Gaseste-ti mai multe motive de lauda si apreciere, pentru ca sigur ai si cu ce te mandri, nu doar lucruri care nu-ti plac la tine. Daca cineva, alaturi de tine, spune cat de frumos si bun esti, tu de ce ai fi de alta parere? Iarta-ti greselile proprii si iubeste-te mai mult, asa cum esti, fara a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om esti si tu…

RAC

Te cramponezi prea mult de hopurile vazute sau nevazute din calea ta, cand ele pot fi trecute cu calm si intelepciune. Nu ai de ce sa-ti faci griji, deci nu te opri din mers din cauza banalelor hopuri, inerente in drumul oricui. Ai si din ele ceva de invatat, totul e sa nu le amplifici mai mult decat e cazul. Primesti de undeva o garantie, o informatie salvatoare sau doar un sentiment de liniste care te ajuta sa mergi mai departe, fara sa-ti mai bati capul cu micile probleme de pe parcurs. Nici nu pot fi evitate, dar nici nu sunt imposibil de trecut, deci nu exagera gravitatea situatiei!

LEU

Visezi frumos, dar cum sa nu te lasi furat de vise cand inima ta e atat de fericita si de entuziasmata in fata iubirii. Cineva iti face promisiuni superbe si crezi in ele cu tarie. O discutie cu partenerul de suflet ar avea conotatii cu totul speciale azi, de parca v-ati lua angajamente solide si credibile unul fata de altul. Va declarati iubirea vesnica sau luati decizii de destin impreuna. Semnalele reciproce de iubire sunt la cote maxime si e o placere sa fiti tot timpul alaturi, aducandu-va amandoi contributia la planurile mari si frumoase de viitor.

FECIOARA

Cand mergi pe un teren stabil, nimic nu te poate abate de la calea cea dreapta. Esti un exemplu de responsabilitate si maturitate, faci totul organizat, cu cap, pentru ca ai o idee foarte clara in minte pe care vrei s-o transformi in realitate. Ai reusit si altadata sa faci ceva similar, deci nu ar fi prima oara, tocmai de aceea ajunge sa repeti reteta de succes de odinioara cu aceeasi stapanire de sine. Se va dovedi a fi cheia succesului astazi, pentru ca esti foarte sigur pe tine si pe ceea ce vrei si poti sa obtii.

BALANTA

Familia isi arata, pentru a mia oara, puterea si energia intr-un moment critic al uneia din persoanele din casa. Fie ca esti tu cel trist si impovarat de griji, fie ca o ruda trece prin momente dificile, prezenta celor dragi alaturi se va dovedi a fi salvatoare, readucand linistea in sufletul celui care sufera. O vorba buna, o incurajare sau simpla sustinere morala la greu va fi cel mai de pret dar al acestei zile, pentru ca oricine ar trece peste un impas daca s-ar sti sprijinit sincer si neconditionat de cei care il iubesc, orice ar fi sau orice ar face! De asta e nevoie acasa: de toleranta si imbarbatare!

SCORPION

Nu privi judecata altora ca pe un afront personal, pentru ca vei descoperi intr-o zi ca ceea ce ti se reproseaza acum, chiar si cu ton ridicat, este purul adevar. Daca iei acum masurile care se cer, vei putea repara la timp o situatie din care ai putea avea de suferit mai devreme sau mai tarziu, ca atare nu fugi de adevar, chiar daca deranjeaza. Ia taurul de coarne acum si accepta schimbarea obligatorie, fara a considera totul nici ghinion, nici pedeapsa, ci sansa justa de a redresa situatia in cel mai corect mod. Repararea greselii este sansa ta de a te dezvolta, altfel ramai blocat intr-un punct mort.

SAGETATOR

Esti extrem de generos astazi si nici nu te uiti la bani sau la bunurile pe care esti gata sa le oferi cu inima deschisa. Conteaza cel mai mult pentru tine sclipirea din ochii celor care primesc azi semnele tale de bunatate si zambetul de pe fata lor atunci cand apari in calea lor. Datorita acestor gesturi de minunata marinimie si spirit umanitar vei castiga admiratia sincera a multor oameni care chiar aveau nevoie de un mic motiv de bucurie care iata, vine de la tine. Ca este un caine care cere o bucata de paine, un sarman de pe strada sau cel mai bun prieten care are nevoie de un cuvant bun, tu esti langa ei cu tot sufletul.

CAPRICORN

Viitorul se deschide in culori extrem de atragatoare pentru tine, poate datorita stimulentelor pozitive venite de la cei de pe margine. Daca te-ai inconjura de oameni posomorati si negativisti, fii sigur ca te-ar influenta si pe tine, or asa ai norocul de a te alatura unui grup de oameni la fel de tonici si entuziasti. Uneste-ti fortele cu astfel de persoane bine dispuse, pentru ca va veti molipsi unii pe altii. Succesul depinde numai de atitudinea pozitiva pe care o abordezi in fata provocarilor zilei, deci zambeste: totul va iesi bine!

VARSATOR

Daca te inconjori de oamenii potriviti care sa te incarce de energie pozitiva, ziua va fi de succes pe toate planurile. Pleaca din mediile in care planeaza tensiuni sau nemultumiri, deoarece tu ai un tonus mult mai bun si nu merita sa-l consumi pe astfel de oameni. Fa echipa cu persoane la fel de motivate si de dinamice, ca si tine, pentru ca va veti stimula perfect unii pe altii pentru a ajunge la rezultate demne de lauda. Ai toate sansele sa te remarci alaturi de persoane la fel de bine pregatite. Altceva e sa te compari cu cei de top, decat cu cei mediocri!

PESTI

Simti nevoia sa meditezi un pic la viata ta, la destin, la misiunea personala pe acest pamant. Ai ocazia sa discuti cu cineva despre aceste subiecte extrem de serioase care te pun pe ganduri. O vizita la biserica pentru a te ruga, lectura unor carti spirituale, o excursie prin locuri sfinte au un astfel de efect asupra ta, pentru ca te ajuta sa sondezi adanc in interiorul tau si a scoate mai mult la iveala scanteia ta de divinitate. Nu te indoiai ca exista, dar esti uimit sa le privesti azi intr-o lumina noua au intr-o dimensiune mult mai profunda care te implineste.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies