Acest preparat te va cuceri cu aromele sale! Quesadilla este un fel de placinta cu branza specific mexicana.
Ingrediente:
3 jumatati de piept de pui, dezosate si fara piele
Condimente taco mix
Ulei de masline
O ceapa mare
Un ardei gras
Lipii din prorumb Tortillas
450 g de branza Cheddar
Sos picant
Unt
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Sos salsa pentru servire
Smantana pentru servire
Coriandru
Ardei iute pentru servire
Rosii cherry pentru servire
Mod
Incalzeste uleiul de masline intr-o tigaie.
Presara mixul de condimente taco pe ambele parti ale bucatilor de piept de pui.
Pune puiul in tigaie si lasa-l sa se prajeasca cate 4 minute pe fiecare parte. Dupa ce acesta este prajit, lasa-l sa se raceasca si apoi taie-l in cubulete.
In aceeasi tigaie caleste ceapa si ardeiul cam 3-4 minute.
Intr-o alta tigaie pune putin unt la topit si aseaza lipia de porumb in tigaie. Aseaza deasupra branza cheddar rasa, apoi puiul si amestecul de ardei si ceapa calite. Deasupra mai pune putina branza cheddar si apoi inca o lipie.
Intoarce quesadilla cu grija pe cealalta parte. Daca este necesar mai pune unt la topit in tigaie.
Lipiile trebuie sa capete o culoare aurie.
Repeta procedeul si cu restul lipiilor.
Taie apoi quesadilla si serveste-o cu sos salsa, smantana, rosii cherry, ardei iute si coriandru.
Sursa thepioneerwoman.com