Lucruri pe care ti le spune si care de fapt sunt echivalentul expresiei te iubesc! Uite sub ce forma isi exprima barbatii iubirea

Lucruri pe care ti le spune si care de fapt sunt echivalentul expresiei te iubesc! Uite sub ce forma isi exprima barbatii iubirea
Lucruri pe care ti le spune si care de fapt sunt echivalentul expresiei te iubesc! Uite sub ce forma isi exprima barbatii iubirea

Unora le este greu sa spuna aceste doua cuvinte magice iar altii o spun atat de des incat parca nu mai valoreaza nimic. Aceste fraze sau expresii sunt importante pentru ca de fapt ascund semnificatia iubirii pe care ti-o poarta. Uite despre ce este vorba.

“Sa fim precauti” sau “Sa o lasam moarta”. Desi nu exprima clar sentimentul de iubire, anumite expresii de acest gen folosite de barbati atunci cand se cearta cu partenerele, pot arata cat de mult isi doresc de fapt ca cearta sa nu evolueze si ca lucrurile sa se calmeze.

“Nu mai plange”. Expertii spun ca barbatilor nu le place ca femeile sa planga pentru ca se simt inutili in fata suferintei lor.

Acestia urasc sa isi vada partenerele suparate lucru care dovedeste afectiunea ce le-o poarta. Daca partenerul tau iti spune asta, explica-i ca te ajuta daca te ia in brate si este alaturi de tine.

Cuvinte inventate, coduri sau anumite cuvinte folosite pentru a exprima altceva. Multe cupluri folosesc acest tip de comunicare pentru a-si arata dragostea. Daca foloseste aceste coduri, este clar ca este in aceeasi echipa cu tine!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Numele

de alint. Este atat de frumos sa auzi doi oameni indragostiti care se alinta. Daca iti spune pe numele de alint, ii esti draga, chiar si cand va certati.

“Trebuie sa iti repar instalatia” sau “Iti voi cumpara o masa” sunt expresii care dovedesc ca ii pasa de tine si vrea sa iti fie bine. Daca ai o problema si el vine cu solutia, fii sigura ca te iubeste!

“Am sunat-o pe mama ta sa o felicit de ziua ei”.

Nu prea multi barbati fac asta, asa ca daca partenerul tau iti spune asa ceva nu exista motive sa te indoiesti de dragostea lui.

Sursa www.redbookmag.com



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies