Uite cum poti sa-ti accelerezi metabolismul! Iata ce sa faci!  

Uite cum poti sa-ti accelerezi metabolismul! Iata ce sa faci!  
Uite cum poti sa-ti accelerezi metabolismul! Iata ce sa faci!  

Din cauza alimentatiei care nu este tot timpul cea mai potrivita, organismul nostru tinde sa asimileze mai greu nutrientii din mancare. De aceea este bine sa il ajutam cu diverse trucuri care sa incurajeze un metabolism rapid.

1.Iaurtul grecesc si lamaia

Acest duo dinamic este perfect pentru a va incepe dimineata. Vitamina C din lamaie va ajuta organismul sa asimileze mai repede calciul din iaurt.

2.Chili

Sunt iuti datorita unui compus numit capsaicina, care induce senzatia de satietate si, in acelasi timp, creste temperatura corpului. Lupta cu grasimile poate fi invinsa introducand mai des in alimentatia dumneavoastra ardei rosii, cayenne, jalapenos sau tabasco.

3.Otetul

Folosirea otetului in mancare poate incetini absorbtia de carbohidrati in organism si cresterea brusca a zaharului in sange. De asemenea, mentine pentru mai mult timp mancarea in stomac, dandu-va senzatia de satietate o perioada mai indelungata.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

4.Apa foarte rece

Band apa cu gheata, veti forta corpul sa arda calorii pentru a aduce temperatura acestuia la cea normala.

De asemenea, daca beti un pahar cu apa rece inainte de masa, va va ajuta sa va simtiti satui mai repede si sa nu mancati peste ce v-ati propus.

5.Piperul negru

Contine piperina alcaloida care ajuta sa va accelerati metabolismul. Incercati sa optati pentru piper in locul sarii. Astfel, veti micsora si nivelul de sodiu din organism. Daca vreti sa multiplicati efectele, beti un pahar de suc de rosii cu piper.

Rosiile contin licopen, un antioxidant care va va da energie pe tot parcursul zilei.

6.Papaia

Acest fruct contine o enzima numita papaina, care imbunatateste digerarea proteinei in organism, lucru esential in arderea grasimilor si accelerarea metabolismului.

7.Ceaiul Oolong

Acest ceai de origine chinezeasca contine polifenol, care nu lasa grasimile sa se depuna. Oolong este, de asemenea, mai slab in cafeina decat ceaiul verde sau negru, fiind astfel mai sanatos.

8 pahare de apa rece va ajuta sa ardeti pana la 70 de calorii pe zi.

Sursa: Ziarul Ring.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies