Disputele pe baza alimentatiei raw vegan continua! Medicii si adeptii dietei isi spun punctele de vedere

Disputele pe baza alimentatiei raw vegan continua! Medicii si adeptii dietei isi spun punctele de vedere
Disputele pe baza alimentatiei raw vegan continua! Medicii si adeptii dietei isi spun punctele de vedere

Emisiunea “Draga mea prietena” a adus din nou in centru atentiei discutiile pe baza dietei raw vegan. Adeptii acestui stil de viata spun ca dieta poate preveni si vindeca unele boli precum cancerul in vreme ce medicii desi nu contesta beneficiile raw vegan, spun ca in alimentatie trebuie sa existe un echilibru.

Invitatii din platou, medicul generalist Ovidiu Penes, doctorul Andrei Laslau si adepta dietei raw vegan Anca Lungulesei si-au expus puncetele de vedere cu privire la acest subiect.

“Suntem unici din punct de vedere genetic, genele ne conditioneaza modul in care metabolizam, modul in care avem satietate sau nu” spune medicul generalist Ovidiu Penes.

“O dieta vegana este greu de tinut. Poti sa o tii si fara sa dezvolti anumite boli, presupunand ca suplinesti alimentatia cu niste produse.

Veganii care nu iau suplimente de calciu de exemplu, au un risc de fractura cu 30% mai mare decat cei care mananca produse animale” este de parere Andrei Laslau.

Studiile arata ca proteina de origine animala scade riscul de accident vascular.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Adeptii dietei vegan spun ca cu ajutorul alimentatiei raw vegan puteti se pot trata sau ameliora anumite boli.

“Bolile, inclusiv cancerul isi pot avea originea in felul in care noi ne alimentam si interactionam cu mediul. Exista tot felul de studii care arata acest lucru” spune doctorul Ovidiu Penes.

“Alcalinizandu-va excesiv datorita consumului de raw vegan sau acidifiidu-va excesiv datorita consumului de carne veti da un stres organismului pentru ca organismul va incerca sa duca pH-ul intr-o zona naturala” a mai adaugat doctorul Penes.

Uite care este concluzia la care au ajuns cei trei invitati!

##VIDEO18917##



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies