Uite care sunt cele mai bune sfaturi de frumusete pe care ti le dau cateva femei faimoase

Uite care sunt cele mai bune sfaturi de frumusete pe care ti le dau cateva femei faimoase
Uite care sunt cele mai bune sfaturi de frumusete pe care ti le dau cateva femei faimoase

Vedetele sunt cele mai in masura sa ofere sfaturi despre frumusete si ingrijirea pielii. Zi de zi au acces la toate noutatile de beauty, au parte de tratamente si stiu secrete care iti pot fi de folos. Iata cateva din cele mai bune trucuri de frumusete pe care le poti invata de la acestea.

Beneficiile uleiului de cocos. Uleiul de cocos este solutia pentru multe probleme ale pielii. Acesta este preferatul autoarei cartii “The Beauty Detox Solution”, Kimberly Snyder. Foloseste acest tip de ulei pentru demachiere sau ca si agent hidratant pentru ten si corp.

Secretul pielii perfecte este dezvaluit de Ellen DeGeneres. Acesta este o vegetariana convinsa. Nu foloseste produse cosmetice care au fost testate pe animale.

Evita produsele cosmetice toxice. Natalia Rose, autoarea cartii “Detox for Women” ne recomanda sa folosim produse cosmetice organice si care contin ingrediente naturale.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Nu iti incarca tenul cu cosmetice. Desi ar trebuie sa folosesti produse de curatare a tenului, scruburi si tonere, nu trebuie sa le aplici de mai multe ori pe zi, chiar daca ai tenul gras.

Excesul folosirii acestor produse poate duce la iritatii, deshidratarea pielii si sensibilizarea acesteia.

Nu folosi prea mult machiaj. Natalie Portman crede ca cel mai bun truc pentu ca pielea ta sa arate perfect este sa eviti folosirea machiajului. Actrita considera ca excesul de machiaj este una din cele mai frecvente greseli facute de femei.

Bea ceai de Rooibos. Este un ceai originar din Africa de Sud care nu contine cafeina si are un gust dulceag asemanator cu vanilia.

Contine foarte multi antioxidanti care previn aparitia ridurilor, a acneei si a inflamatiilor pielii.

Invata sa aplici corect produsele cosmetice. Nu conteaza doar ce pui pe piele ci si cum aplici. Toate vedetele stiu ca este foarte important ca atunci cand aplici crema de fata sa masezi tenul pentru a imbunatati circulatia.

Sursa en.amerikanki.com



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies