Prepara-ti o crema antivergeturi eficienta! Iata cat este de usor!

Prepara-ti o crema antivergeturi eficienta! Iata cat este de usor!
Prepara-ti o crema antivergeturi eficienta! Iata cat este de usor!

Daca nu vrei sa dai bani pe tratamente cosmetice, iti poti prepara o creama antivergeturi acasa.

 

Oana Turcu iti spune pe blogul sau de ce ingrediente ai nevoie:
"Sunt cateva ingrediente care pot fi amestecate acasa cu mixerul si apoi aplicate pe corp.
ANTIVERGETURI by Oana Turcu. Iata ingredientele:
1. Iedera – e un cicatrizant exceelent, dar are si o actiune anticelulitica, refacand tesutul rupt
2.
Petale de Trandafir Chilian – e foarte nutritiv! E un ingredient foarte bogat in substante nutritive, complexe vitaminice si principii active antioxidante, utile si eficace pentru piele. Factorii poli-nesaturati continuti de acest ulei sunt considerati esentiali pentru piele, avind in vedere ca sunt elemente fundamentale pentru membrana celulara.
3. Strugure – hidratant! Uleiul de simbure de strugure penetreaza rapid in epiderma, nelasand senzatia de piele grasa.
Datorita continutului ridicat de acid linoleic, care este repede incorporat in piele, reduce pierderea de apa din epiderma si restabileste elasticitatea pielii. Acizii grasi esentiali trec repede in stratul cornos si, de aceea, uleiul are efect ocluziv, dar si curativ.
4. Ulei Pur de Migdale Dulci (presate la rece) – Au o mare putere nutritiva si e un vehicol de transport pentru toate principiile active de mai sus! Din seminte de migdale – soiul dulce, urmare unui proces de extractie prin presare la rece, se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente.
Mentine pielea catifelata, elastica si previne formarea vergeturilor. Are proprietati ocluzive deosebite, actioneaza ca hidratant prin prevenirea deshidratarii pielii. Se utilizeaza in produse pentru piele sensibila, delicata, dar si in uleiuri de masaj.
5. Avocado – cu proprietati nutritive si emoliente", scrie Oana pe blog.

Oana Turcu iti spune pe blogul sau de ce ingrediente ai nevoie:

"Sunt cateva ingrediente care pot fi amestecate acasa cu mixerul si apoi aplicate pe corp.



ANTIVERGETURI by Oana Turcu. Iata ingredientele:

1. Iedera – e un cicatrizant exceelent, dar are si o actiune anticelulitica, refacand tesutul rupt

2. Petale de Trandafir Chilian – e foarte nutritiv! E un ingredient foarte bogat in substante nutritive, complexe vitaminice si principii active antioxidante, utile si eficace pentru piele. Factorii poli-nesaturati continuti de acest ulei sunt considerati esentiali pentru piele, avind in vedere ca sunt elemente fundamentale pentru membrana celulara.


3. Strugure – hidratant! Uleiul de simbure de strugure penetreaza rapid in epiderma, nelasand senzatia de piele grasa. Datorita continutului ridicat de acid linoleic, care este repede incorporat in piele, reduce pierderea de apa din epiderma si restabileste elasticitatea pielii. Acizii grasi esentiali trec repede in stratul cornos si, de aceea, uleiul are efect ocluziv, dar si curativ.

4. Ulei Pur de Migdale Dulci (presate la rece) – Au o mare putere nutritiva si e un vehicol de transport pentru toate principiile active de mai sus! Din seminte de migdale – soiul dulce,
urmare unui proces de extractie prin presare la rece, se obtine varianta uleioasa cu proprietati emoliente. Mentine pielea catifelata, elastica si previne formarea vergeturilor. Are proprietati ocluzive deosebite, actioneaza ca hidratant prin prevenirea deshidratarii pielii. Se utilizeaza in produse pentru piele sensibila, delicata, dar si in uleiuri de masaj.

5. Avocado
– cu proprietati nutritive si emoliente", scrie Oana pe blog.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Alimente care dau energie și nu îngrașă. Ce e ideal să consumi toamna

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Furtuna Ashley lovește România! Bucureștiul și sudul țării, sub amenințarea unui ciclon polar. Temperaturile scad până la 15 grade: ”Vom interveni cu o alertă generală”

Horoscop 1 octombrie 2024. O zodie se bucură de o stabilitate financiară bună

Cine este și câți ani are Murat Divitçioğlu, care joacă rolul Gökhan, tatăl biologic al lui Berk, în serialul Totul pentru familia mea! Iată cum arată celebrul actor în postura de tătic, dincolo de platourile de filmare

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies