Incearca o supa cremoasa cu un gust intens si o aroma usor picanta. Cu siguranta va fi pe placul tau!
Ingrediente:
30 ml de ulei vegetal
130 g de ceapa alba taiata marunt
2 catei de usturoi pisati
65 g de masa harina (faina fara gluten)
700 ml de supa de pui strecurata
470 g de pui fiert taiat cubulete
55 g de sos enchilada (sos de tomate iute)
O conserva de fasole neagra, strecurata
O conserva de rosii in suc propriu
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
100
Chimion
225 g de branza cheddar rasa
Sare
Pentru topping (optional): chipsuri tortilla, felii de avocado, smantana, coriandru proaspat tocat marunt.
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o oala mare la foc mediu.
Adauga ceapa si caleste-o pentru 5 minute.
Adauga peste si usturoiul si mai caleste totul un minut.
Apoi adauga masa harina si amesteca pentru inca un minut.
Toarna jumatate din cantitatea de supa de pui strecurata, amesteca si apoi adauga si restul.
Imediat dupa ce ai adaugat restul de supa, toarna si bucatile de pui, sosul enchilada, fasolea neagra, rosiile, ardeii iuti sare si chimion si amesteca bine.
Lasa totul sa fiarba, amestecand ocazional.
Dupa ce supa a inceput sa fiarba, redu focul si mai lasa amestecul la fiert 3 minute.
Adauga branza cheddar si mai amesteca putin ca aceasta sa se topeasca.
Supa crema se serveste cu toppingurile pe care le preferi.
Sursa www.gimmesomeoven.com