Incearca aceasta reteta deosebita si nu iti va parea rau! Toate aromele se imbina extraordinar de bine iar vinegreta facuta din sirop de artar innobileaza gustul preparatului!
Ingrediente:
10- 12 frunze proaspete de salvie
45 g de unt nesarat
750 g de salata de laptuci sau orice alte verdeturi preferi (baby spinach, valeriana, rucola)
2 mere dulci taiate felii
100 g de branza feta,sfaramata
30 ml de otet din cidru de mere
45 ml de sirop de artar
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Un catel de usturoi pisat
5 g de
Sare, piper
Fulgi de ardei iute
Ulei de masline
Mod de preparare:
Pune la foc mediu o cratita mica si adauga untul.
Odata ce acesta este topit, adauga salvia si las-o la prajit pana cand capata o culoare aurie.
Scoate salvia din untul topit si aseaz-o pe un prosop din hartie pentru a se scurge.
Amesteca verdeata, merele si branza feta intr-un bol mare.
Dressingul se face amestecand otetul din cidru de mere, siropul de artar, usturoiul, putina sare si piper si fulgii de ardei iute intr-un bol.
Incorporeaza incet si putin ulei de masline.
Poti de asemenea sa pui toate ingredientele intr-un borcan cu capac si sa agiti bine borcanul.
Asezoneaza salata cu salvie, si vinegreta din sirop de artar.
Sursa www.howsweeteats.com