Ce vedete au fost prezente la Saptamana Modei de la Londra?

Ce vedete au fost prezente la Saptamana Modei de la Londra?
Ce vedete au fost prezente la Saptamana Modei de la Londra?

Saptamana Modei de la Londra a reunit “la crème de la crème” in privinta celebritatilor internationale. Acestea au luat cu “asalt” prezentarile de moda din capitala Marii Britanii pentru a se pune la curent cu tendintele anului viitor, dar si pentru a fi in centrul atentiei presei internationale.

Spectacolul modei nu a fost doar pe catwalk, ci si pe strada sau in front-row-ul prezentarilor de moda, unde fashionistele, vedetele street-style si blogeri si-au afisat cele mai spectaculoase tinute.

Piesa de rezistenta a Saptamanii Modei de la Londra a fost trench-ul Burberry Prorsum. De la variantele clasice, in nuante de bej sau albastru inchis, pana la cele in degrade, pictate manual sau realizata din piele intoarsa, trench-urile au fost in lumina reflectoarelor.

Anna Wintour, redactorul-sef Vogue USA a optat pentru cel din piele intoarsa, intr-o nuanta intensa de turcoaz, solista Paloma Faith a ales un model spectaculos, pictat manual, Vicky Zhao (regizor si actrita din China) a ales un model in nuante de bleu degrade, in timp ce Kate Moss a imbracat un trench din piele de vaca.

Prezenta la Saptamana Modei de la Londra, bloggerul Carmen Negoita a optat pentru un trench Burberry Prorsum, din piele peliculizata violet, dar si pentru un trench clasic,

pe care l-a accesorizat cu o esarfa cadrilata. La randul ei, Alina Gherghe (Imalinz) a imbracat un trench uni, intr-o nuanta nude, pe care l-a accesorizat cu botine extravagante.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

O alta piesa forte a fost rochia peste genunchi purtata artistic: cu o esarfa lunga si curea ingusta prinsa in talie sau cu o capa.

Cele mai spectaculoase modele le-au ales Olivia Palermo, Elena Perminova, Sofie Valkiers (stilist), Anushka Sharma (actrita de origine indiana), Ko So Young (actrita si model din Coreea de Sud) sau Sandra Baukhnet (redactor-sef al revistei L’Officiel Elvetia) care au purtat rochii Burberry Prorsum din colectia de toamna-iarna 2014, “Bloomsbury Girls”. Alte celebritati au preferat modelele uni, din dantela, cu imprimeuri mari sau cu fulgi!

Lansarea colectiei feminine Burberry Prorsum, de primavara-vara 2015 a casei de moda britanice a fost unul dintre cele mai importante

evenimente din cadrul Saptamanii Modei de la Londra. Ea a reunit personalitati din lumea modei si a filmului, precum fotograful Mario Testino, Lily Donaldson (model), Cat Deeley (actrita, prezentatoare TV), Jamie Campbell Bower (model), Naomi Harris (actrita), Georgina Chaplin.

“Christopher Bailey a adus o contributie importanta in lumea modei, fie ca vorbim despre geniul creatiilor sale sau al tehnologiei”, a declarat Anna Wintour.

“Am vrut sa combinam ceva fragil cu ceva puternic. In aceasta colectie am vrut sa ma joc cu imprimeurile, culorile vii si transparentele”, a declarat Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry.

In Romania, flagship-ul Burberry se afla pe strada Luterana, nr 4.



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies