Cum sa prepari cea mai gustoasa ciocolata raw de casa! Este atat de usor!

Cum sa prepari cea mai gustoasa ciocolata raw de casa! Este atat de usor!
Cum sa prepari cea mai gustoasa ciocolata raw de casa! Este atat de usor!

Se face cu unt de cacao natural, cu nectar de agave si pudra de cacao. Nici vorba de zahar.

 

Pe site-ul Andreei Raicu gasim o reteta delicioasa de ciocolata de casa raw de care ne-am indragostit.
O poti savura ca si gustare, atunci cand ai chef de ceva dulce, dar o poti folosi, cat inca este calda, alaturi de fructe. Mai mult, poti adauga in ea si nuci, alune, fructe uscate si orice alte ingrediente sanatoase iti fac cu ochiul.
Ingrediente:
1 ceasca de unt de cacao ras
80 de grame de pudra de cacao de calitate
2-4 linguri de agave
2 lingurite de extract de vanilie
un praf de sare
Preparare:
Topeste untul de cacao intr-un vas pe foc foarte mic; ar trebui sa fie caldut, nu foarte fierbinte (ar trebui sa poti sa tii degetul in el fara sa
te friga). Untul de cacao se topeste la 35-37 de grade Celsius, poti folosi si un termometru ca sa reglezi temperatura.
Dupa ce s-a topit, adauga pudra de cacao, nectarul de agave (dupa gust), extractul de vanilie, putin sare si amesteca bine.
Toarna compozitia in forme speciale de ciocolata si pune-o la frigider cel putin jumatate de ora sau pana cand devine tare.
Ciocolata se va pastra in frigider, avand ca “termen de garantie” 2 luni.
Sursa: andreearaicu.ro

Pe site-ul Andreei Raicu gasim o reteta delicioasa de ciocolata de casa raw de care ne-am indragostit. 

O poti savura ca si gustare, atunci cand ai chef de ceva dulce, dar o poti folosi, cat inca este calda, alaturi de fructe.

Mai mult, poti adauga in ea si nuci, alune, fructe uscate si orice alte ingrediente sanatoase iti fac cu ochiul.

Ingrediente:

1 ceasca de unt de cacao ras
80 de grame de pudra de cacao de calitate
2-4 linguri de agave
2 lingurite de extract de vanilie
un praf de sare

Preparare:

Topeste untul de cacao intr-un vas pe foc foarte mic; ar trebui sa fie caldut, nu foarte fierbinte (ar trebui sa poti sa tii degetul in el fara sa te friga).
Untul de cacao se topeste la 35-37 de grade Celsius, poti folosi si un termometru ca sa reglezi temperatura.

Dupa ce s-a topit, adauga pudra de cacao, nectarul de agave (dupa gust), extractul de vanilie, putin sare si amesteca bine.

Toarna compozitia in forme speciale de ciocolata si pune-o la frigider cel putin jumatate de ora sau pana cand devine tare. Ciocolata se va pastra in frigider, avand ca “termen de garantie” 2 luni.


Sursa: andreearaicu.ro

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies