Prepara cea mai sanatoasa reteta de fursecuri pentru cafea! Andreea Raicu iti spune ce ai de facut!

Prepara cea mai sanatoasa reteta de fursecuri pentru cafea! Andreea Raicu iti spune ce ai de facut!
Prepara cea mai sanatoasa reteta de fursecuri pentru cafea! Andreea Raicu iti spune ce ai de facut!

Andreea Raicu le-a oferit fanilor o reteta de fursecuri ce merg perfect la cafea in fiecare dimineata si sunt si foarte sanatoase.

 

Fursecuri de casa si secretul migdalelor prajite- Truc: ca sa prajesti migdalele, rasfira-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la cuptor (176 de grade Celsius), 7-9 minute, amestecandu-le o singura data.
Migdalele inlocuiesc cantitatea mare de unt folosita in cele mai multe retete de fursecuri. Si aici am folosit unt, insa foarte putin. Daca l-ai eliminat de tot din alimentatie, il poti inlocui fara sa strici deloc reteta, cu ulei de cocos solid.
Ingrediente:
1 ceasca de migdale prajite
1 ¼ ceasca de faina integrala
1 ceasca de faina normala
1 lingurita de praf de copt
½ lingurita de sare
2/3 ceasca de miere
1/3 ceasca de ulei de rapita
3 linguri de unt nesarat
1 ou mare
1 lingurita de extract de vanilie
Preparare:
Macina migdalele prajite, pune-le intr-un bol mare si adauga peste ele cele doua tipuri de faina, praful de copt sis area; amesteca. Separat, combina mierea cu uleiul si untul; poti folosi un mixer ca sa le omogenizezi. Adauga oul si extractul de vanilie si amesteca.
Adauga si ingredientele uscate, treptat, pana cand se incorporeaza bine si obtii un aluat fin; pune compozitia la frigider pentru o ora.
Incalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Unge 2 tavi cu putin ulei sau imbraca-le in hartie de copt. Formeaza mici bile din aluat si preseaza-le usor cu degetele cand le asezi in tava; lasa 2-3 centimetri distanta intre ele pentru ca se intind.
Coace fursecurile 13-15 minute, pana cand devin aurii. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca 30 de minute.
Sursa: andreearaicu.ro

Fursecuri de casa si secretul migdalelor prajite- Truc: ca sa prajesti migdalele, rasfira-le pe o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la cuptor (176 de grade Celsius), 7-9 minute, amestecandu-le o singura data.

Migdalele inlocuiesc cantitatea mare de unt folosita in cele mai multe retete de fursecuri.

Si aici am folosit unt, insa foarte putin. Daca l-ai eliminat de tot din alimentatie, il poti inlocui fara sa strici deloc reteta, cu ulei de cocos solid.Ingrediente:

1 ceasca de migdale prajite

1 ¼ ceasca de faina integrala

1 ceasca de faina normala

1 lingurita de praf de copt

½ lingurita de sare

2/3 ceasca de miere

1/3 ceasca de ulei de rapita

3 linguri de unt nesarat

1 ou mare

1 lingurita de extract de vanilie

Preparare:


Macina migdalele prajite, pune-le intr-un bol mare si adauga peste ele cele doua tipuri de faina, praful de copt sis area; amesteca. Separat, combina mierea cu uleiul si untul; poti folosi un mixer ca sa le omogenizezi. Adauga oul si extractul de vanilie si amesteca. Adauga si ingredientele uscate, treptat, pana cand se incorporeaza bine si obtii un aluat fin; pune compozitia la frigider pentru o ora.


Incalzeste cuptorul la 176 de grade Celsius. Unge 2 tavi cu putin ulei sau imbraca-le in hartie de copt. Formeaza mici bile din aluat si preseaza-le usor cu degetele cand le asezi in tava; lasa 2-3 centimetri distanta intre ele pentru ca se intind. Coace fursecurile 13-15 minute, pana cand devin aurii. Scoate-le si lasa-le sa se raceasca 30 de minute.

Sursa: andreearaicu.ro

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies