Ami si Sorin Danescu de la Diesel vor alerga la maraton pentru o cauza nobila!

Ami si Sorin Danescu de la Diesel vor alerga la maraton pentru o cauza nobila!
Ami si Sorin Danescu de la Diesel vor alerga la maraton pentru o cauza nobila!

Indragita cantareata Ami si Sorin Danescu, solistul trupei Diesel, vor participa saptamana aceasta la Maratonul International Bucuresti, pe 5 octombrie, in cadrul proiectului Hope and Homes for Children, menit sa-i ajute pe copiii institutionalizati in Romania.

 

“Este o cauza nobila, pentru care merita sa ma antrenez si merita sa incerc sa reusesc. Nimic nu e prea mult pentru acesti copii!”, a spus Ami. Cantareata recunoaste ca merge la sala de fitness ori de cate ori are timp si ii place foarte mult sa alerge: ”Tocmai de aceea am spus DA acestei provocari si voi fi prezenta pe 5 octombrie la maraton alaturi de alti artisti si nu numai”, a explicat artista.
Si Sorin Danescu de la Diesel se pregateste intens de maraton, insa a ales o metoda originala de antrenament: “Voi alerga o distanta egala de cateva ori inainte de concursul propriu-zis, eventual cu cateva sacose in mana, ca sa-mi para mai usor dupa aceea!”, a explicat artistul. Desi Sorin Danescu nu este la prima misiune in sprijinul copiilor institutionalizati din Romania, pe 5 octombrie, solistul vocal al trupei Diesel va participa la primul maraton din viata sa.

Este o cauza nobila, pentru care merita sa ma antrenez si merita sa incerc sa reusesc. Nimic nu e prea mult pentru acesti copii! ”, a spus Ami. Cantareata recunoaste ca merge la sala de fitness ori de cate ori are timp si ii place foarte mult sa alerge: ”Tocmai de aceea am spus DA acestei provocari si voi fi prezenta pe 5 octombrie la maraton alaturi de alti artisti si nu numai”, a explicat artista.



Si Sorin Danescu de la Diesel se pregateste intens de maraton, insa a ales o metoda originala de antrenament: “ Voi alerga o distanta egala de cateva ori inainte de concursul propriu-zis, eventual cu cateva sacose in mana, ca sa-mi para mai usor dupa aceea! ”, a explicat artistul. Desi Sorin Danescu nu este la prima misiune in sprijinul copiilor institutionalizati din Romania, pe 5 octombrie, solistul vocal al trupei Diesel va participa la primul maraton din viata sa.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies