Tu ce varsta metabolica ai? Uite cum poti combate stresul oxidativ!

Tu ce varsta metabolica ai? Uite cum poti combate stresul oxidativ!
Tu ce varsta metabolica ai? Uite cum poti combate stresul oxidativ!

De cate ori nu ai intalnit o persoana careia i-ai dat o alta varsta decat cea din buletin?

 

De cele mai multe ori varsta cronologica (biologica) nu coincide cu cea metabolica, cea care reflecta de fapt cum se simte organismul tau, daca este imbatranit din cauza stresului la nivel celular, a bolilor sau a unui stil de viata nesanatos. Specialistii considera ca varsta metabolica este de fapt cea care conteaza si care se reflecta si in exterior, atat din punct de vedere fizic, cat si mental.
La prima vedere ne putem evalua varsta biologica dupa starea pielii, in special cea a fetei. Daca avem riduri, mai ales in jurul ochilor, pete pigmentare (fie inchise, fie deschise), elasticitate scazuta, toate acestea sunt simptome ale imbatranirii timpurii. Varsta metabolica insa este cea care ne indica starea organismului, respectiv a fiecarui organ in parte, fiind „buletinul de analiza” al evolutiei starii de sanatate.
Prin urmare daca vreti sa va pastrati sanatatea si tineretea pe o perioada cat mai lunga ar trebui sa combateti in prima faza stresul oxidativ, sa fiti atenti la alimentatie si stilul de viata si sa va sustineti organismul din interior prin suplimente alimentare care sa aduca un aport crescut de antioxidanti si/sau nutrienti in corp”, explica dr. Dana Stanciulescu.
Chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, in organismul nostru se duce zilnic o batalie impotriva imbatranirii.
Combatantii sunt doi adversari redutabili constransi sa coexiste zilnic: antioxidantii, inamicii imbatranirii, pe de o parte, si radicalii liberi care accelereaza imbatranirea, de cealalta parte. Organismul nostru se apara gratie antioxidantilor care previn formarea radicalilor liberi, anulandu-i rapid pe cei deja formati si reparand stricaciunile produse de acestia. Cand se rupe echilibrul intre cantitatea de radicali liberi si cantitatea de antioxidanti, prezenta excesiva a radicalilor liberi genereaza conditiile de „stres oxidativ”, care dauneaza structurilor celulare, pana la moartea acestora.

De cele mai multe ori varsta cronologica (biologica) nu coincide cu cea metabolica, cea care reflecta de fapt cum se simte organismul tau, daca este imbatranit din cauza stresului la nivel celular, a bolilor sau a unui stil de viata nesanatos. Specialistii considera ca varsta metabolica este de fapt cea care conteaza si care se reflecta si in exterior, atat din punct de vedere fizic, cat si mental.



La prima vedere ne putem evalua varsta biologica dupa starea pielii, in special cea a fetei. Daca avem riduri, mai ales in jurul ochilor, pete pigmentare (fie inchise, fie deschise), elasticitate scazuta, toate acestea sunt simptome ale imbatranirii timpurii. Varsta metabolica insa este cea care ne indica starea organismului, respectiv a fiecarui organ in parte, fiind „buletinul de analiza” al evolutiei starii de sanatate. Prin urmare daca vreti sa va pastrati sanatatea si tineretea pe o perioada cat mai lunga ar trebui sa combateti in prima faza stresul oxidativ, sa fiti atenti la alimentatie si stilul de viata si
sa va sustineti organismul din interior prin suplimente alimentare care sa aduca un aport crescut de antioxidanti si/sau nutrienti in corp”, explica dr. Dana Stanciulescu.

Chiar daca nu suntem constienti de acest lucru, in organismul nostru se duce zilnic o batalie impotriva imbatranirii. Combatantii sunt doi adversari redutabili constransi sa coexiste zilnic: antioxidantii, inamicii imbatranirii, pe de o parte, si radicalii liberi care accelereaza imbatranirea, de cealalta parte.
Organismul nostru se apara gratie antioxidantilor care previn formarea radicalilor liberi, anulandu-i rapid pe cei deja formati si reparand stricaciunile produse de acestia. Cand se rupe echilibrul intre cantitatea de radicali liberi si cantitatea de antioxidanti, prezenta excesiva a radicalilor liberi genereaza conditiile de „stres oxidativ”, care dauneaza structurilor celulare, pana la moartea acestora.

REVIDOX r eprezinta un aliat de incredere in combaterea stresului oxidativ cauzat de radicalii liberi datorita moleculei unice si exclusive compusa dintr-un concetrat de substante active, STILVID 84%, pe baza de strugure, rodie si seleniu. STILVID-ul este un compus rezultat in urma a 10 ani de cercetare stiintifica, mult mai puternic decat resveratrolul, astfel ca intr-o singura capsula de Revidox se regaseste atat resveratrol cat au 45 kg struguri. Formula este imbogatita cu rodie si seleniu, care contribuie intr-un mod sinergic la incetinerea imbatranirii celulare, impiedicand oxidarea celulara si astfel la o varsta metabolica din ce in ce mai scazuta.

REVIDOX actioneaza din interior prin prelungirea duratei de viata a celulelor, aceasta fiind principala sa actiune de sanatate, de care beneficieaza fiecare organ in parte: inima, plamanii, stomacul, creierul si in final intregul organism.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Poti incepe sa folosesti REVIDOX daca te confrunti cu una dintre situatiile de mai jos:

· Pielea este lipsita de luminozitate si terna, ceea ce ar putea indica un simptom al stresului oxidativ, care iti afecteaza mai intai celulele, sistemul cardiovascular si imunitar, ducand la imbatranirea celulara.

· Odata cu schimbarile de anotimp care cauzeaza un nivel scazut de tonus si slabirea sistemului imunitar.

Citește și: Giuly, ceartă aprigă cu Bianca: "Ești falsă!" Robert intervine și o pune la punct pe iubita lui. Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii marți, 24 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: "Am murit pe masa de operație, iar ce am văzut apoi e foarte diferit de ce spune biserica". Experiența tulburătoare a unei avocate care a trecut prin moarte clinică- stirilekanald.ro

· Cand ritmul de munca devine covarsitor si ai nevoie sa-ti recapeti vitalitatea.

· Daca ai o dieta dezechilibrata si nu reusesti sa-ti iei toti nutrientii din alimentatie sau pur si simplu vrei sa completezi aportul zilnic de nutrienti necesari bunei functionari a organismului.

· Daca ai nevoie sa-ti sustii tratamentul medicamentos care iti poate crea deficiente in corp.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Horoscop 3 octombrie 2024. O zodie are de luat o decizie importantă, așa că aveți grijă la actele pe care le semnați azi

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum se înțelege Medana cu fostul soț după atâția ani de la despărțire: „El a rămas încă important”

În această seară, de la ora 20:00, în ”Totul pentru familia mea”, Akif îi face o dezvăluire șocantă lui Omer

Nuntă de poveste în Istanbul! Celebra actriță Meriç Aral, care a jucat în serialul turcesc Destăinuiri, s-a căsătorit cu renumitul actor Serkan Keskin, pe care publicul l-a cunoscut în producția Doctorul minune

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies