Rinoplastia, solutie estetica, dar practica! Afla totul despre aceasta procedura!

Rinoplastia, solutie estetica, dar practica! Afla totul despre aceasta procedura!
Rinoplastia, solutie estetica, dar practica! Afla totul despre aceasta procedura!

Dr. Calin Dobos, medic chirurg estetician, iti spune tot ce trebuie sa stii despre rinoplastie!

 

Rinoplastia rezolva si deviatia de sept, insa te poate face sa ai si nasul unei vedete.
"Este greu sa tragi o linie intre ceea ce este estetic pur si intre ceea ce este sanatos. Daca o femeie nu se simte bine cu un nas foarte mare pentru ca imaginea este afectata, ii creeaza discomfort.", spune medicul.
"Se tine un pansament pe nas timp de 7-10 zile dupa care se indeparteaza.
Dupa inca doua zile pot sa mai fie coloratii galbui. Depinde si de tehnica pe care o folosim. Rinoplastia poate schimba infatisarea in bine. Iti poate schimba viata in bine. Este interventia cu cel mai mare impact asupra destinului unei persoane.",  continua Dr. Calin Dobos.
"In primele saptamani dupa operatie nu ai voie sa iti sufli nasul. Un prim rezultat se vede direct pe masa de operatie.
La o luna este forma 70% gata, definita. Apoi se modifica putin. Edemul de 30% se reabsoarbe intr-un an de zile. Toate operatiile au o perioada de trei luni de zile in care tesuturile isi recapata elasticitatea.", spune medicul.
##VIDEO20546##

Rinoplastia rezolva si deviatia de sept, insa te poate face sa ai si nasul unei vedete.

" Este greu sa tragi o linie intre ceea ce este estetic pur si intre ceea ce este sanatos.

Daca o femeie nu se simte bine cu un nas foarte mare pentru ca imaginea este afectata, ii creeaza discomfort.", spune medicul.

" Se tine un pansament pe nas timp de 7-10 zile dupa care se indeparteaza. Dupa inca doua zile pot sa mai fie coloratii galbui. Depinde si de tehnica pe care o folosim. Rinoplastia poate schimba infatisarea in bine. Iti poate schimba viata in bine.
Este interventia cu cel mai mare impact asupra destinului unei persoane.
",  continua Dr. Calin Dobos. 

" In primele saptamani dupa operatie nu ai voie sa iti sufli nasul. Un prim rezultat se vede direct pe masa de operatie. La o luna este forma 70% gata, definita. Apoi se modifica putin. Edemul de 30% se reabsoarbe intr-un an de zile. Toate operatiile au o perioada de trei luni de zile in care tesuturile isi recapata elasticitatea."
, spune medicul.

##VIDEO20546##

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies