Este o practica destul de comuna sa refrigeram aproape orice alimente. Exista insa unele care nu trebuie sa ocupe spatiu inutil pentru ca se pastreaza mult mai bine in alte feluri.
Painea. Multe persoane cred ca painea se pastreaza mai bine si pentru mai mult timp in frigider. In vreme ce este bine sa o congelezi, daca tii painea in frigider acesta se va usca.
Sosul picant. Cel mai bine este sa iti depozitezi borcanele cu sos picant in camara.
Avocado. Este bine sa pui avocado la frigider insa numai dupa ce este copt. Daca il iei verde, lasa-l cateva zile sa se coaca si abia apoi aseaza-l la rece.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Rosiile. Desi rosiile nu se strica atat de repede daca le tii la frigider, acestea isi pierd gustul si aroma.
Usturoiul. Pastrarea usturoiului la frigider nu face altceva decat sa ii scada durata de "viata". Se va pastra mult mai bine intr-un loc uscat si nu va mucegai.
Fructele. Fructele pastrate la frigider isi pierd savoarea si gustul dulce.
Mierea.
Sursa diply.com