Avem oaspeti la cina ? Asta ne bucura intotdeauna, mai ales daca avem la indemana retete usoare de pregatit. Iata o reteta care se prepara in mai putin de 30 minute.
Ingrediente:
• 6 pulpe superioare de pui
• Sare, piper
• Cimbru proaspat
• Tarhon
• O lingura ulei vegetal
• ½ lamaie taiata in opt rondele
Instructiuni:
Se da cu sare si piper pe ambele fete ale pulpelor de pui.
Se pun cateva frunze de tarhon si de cimbru pe pielea puiului.
Se incinge uleiul intr-o tigaie mare unde se pun si pulpele sa se prajeasca.
Dupa aproximativ 8 minute, acestea capata o culoare aurie si devin crocante.
Se scurge excesul de grasime din tigaie si se adauga feliile de lamaie. Apoi se pune la cuptor cam 18-20 minute.
Transferati apoi friptura pe un platou, adaugati adauga 2-3 linguri de ierburi proaspete (tarhon,cimbru) deasupra pulpelor de pui. Lasati cam 5 minute inainte de a fi servite.
Pofta buna!
Sursa : www.whatsgabycooking.com
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro