Uite cum te lasi de fumat definitiv! Urmeaza cu strictete acesti pasi

Uite cum te lasi de fumat definitiv! Urmeaza cu strictete acesti pasi
Uite cum te lasi de fumat definitiv! Urmeaza cu strictete acesti pasi

Pentru a te ajuta sa renunti la fumat, astfel incat sa iti recapeti frumusetea, sanatatea dar si pentru a realiza niste economii, trebuie sa urmezi cateva sfaturi .

Intelege de ce te intorci la tigara- oamenii se întorc la tutun din diferite motive, fie ca este vorba de alcool, stres, dieta sau grupul social din care fac parte. A intelege de ce te intorci la tigara este cheia pentru a te ajuta, vei fi mai pregatita pentru a evita aceasta situatie.

Gaseste cele mai bune metode pentru tine- oamenii folosesc adesea produse alternative de nicotina pentru a ajuta la reducerea poftei de tigara.

Acestea vin intr-o gama de produse, de la guma si plasturi, pana la inhalatoare si dulciuri. Puteti folosi, de asemenea, tigari electronice care sa nu contina  4.000 de substante chimice nocive sau 60 de substante cancerigene, cunoscute si gasite in tigarile traditionale. Ele sunt o alternativa mult mai sanatoasa la fumat si au o rata de succes mai mare de utilizatori ajutand la gestul fumatului ca pentru tigarile traditionale.

Asigura-te ca ai mereu cu tine produsele alternative – Oriunde mergi asigura-te ca ai la tine acele produse care te ajuta sa inlocuiesti fumatul.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Gaseste un amic cu aceiasi problema- este foarte util sa renunti la acest obicei impreuna cu un prieten sau membru al familiei. Va puteti oferi reciproc consultanta si sprijin pentru a va ajuta unul pe altul sa ramaneti pe drumul cel bun.

Asigura-te ca prietenii si familia te ajuta- pentru un fumator, prietenii si familia sunt un factor extrem de influent.

Este foarte important atunci cand incerci sa renunti sa ai sprijinul prietenilor si al familiei.

Fa o lista cu motivele pentru care vrei sa renunti la fumat- facand o lista te motivezi pentru scopul propus. Mai ales daca motivele sunt cu adevarat importante.

Pune banii pe care-i economisesti deoparte – Banii cu care de obicei iti cumperi tigari, pune-i de-o parte.

In felul asta vei vedea clar cati bani economisesti fara tigari. Acest lucru va fi un bun stimulent pentru a continua.

Rasplateste-te- Dupa o luna fara fumat, foloseste banii pe care i-ai  pus deoparte pentru a-ti satisface o dorinta. Vei fi surprinsa cat de multi bani ai salvat!

Sursa: www.femalefirst.co.uk



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Larisa Uță, despre bunurile pe care le are împreună cu fostul soț, Alin Oprea. Ce ar mai fi, de fapt, de împărțit. „În momentul acesta o dăm înapoi oricând vrea el.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."

EDITORIAL: The Floor - un show care te ține cu ochii pe micul ecran!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies