Horoscop zilnic - 12 octombrie: Gemenii pregatesc calatorii!

Horoscop zilnic - 12 octombrie: Gemenii pregatesc calatorii!
Horoscop zilnic - 12 octombrie: Gemenii pregatesc calatorii!

Iti spunem ce te asteapta astazi din punct de vedere astrologic.

 

BERBEC
Priveste dincolo de limitele mediului tau obisnuit, pentru ca fiecare gand investit acum pentru ziua de maine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fa planuri, ai curaj sa cladesti, cu mintea si cu sufletul, vise cat mai inalte, dar da-le deja startul, pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea lor. Vei gasi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma in realitate! Nu astepta ca miracolele sa aiba loc chiar in curtea ta.
Ele apar abia de acum sau de aici inainte!
TAUR
E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie. Traseaza linia directoare a acestui proiect important, pentru ca nu conteaza doar sensul sau tinta spre care te indrepti, ci si felul in care dai startul acestei actiuni.
Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru ca se presupune ca ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.
GEMENI
Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai
prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.
RAC
Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura.
Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!
LEU
Privesti lucrurile foarte obiectiv si ai ocazia sa iti exprimi punctul de vedere in fata
altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecator, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru ca lumea iti recunoaste calitatile din aceste domenii si nu iti pune la indoiala capacitatea de a analiza lucrurile corect si de a extrage o concluzie cu care sa fie toata lumea de acord. Cine iti cere azi sfatul sau te roaga sa intervii in treburile sale incurcate, are numai de castigat, pentru ca tu intelegi exact situatia, perfect pentru a oferi celor debusolati o cale dreapta si justa! Militezi pentru adevar si dreptate si le scoti la lumina foarte usor.
FECIOARA
Ai mare grija la promisiunile altora, pentru ca esti tentat sa te bazezi pe ei si, mai tarziu, sa descoperi ca au fost vorbe in vant! Mai degraba nu le iei in seama sau astepti sa se tina de cuvant si abia dupa aceea sa extragi concluzii, pentru ca cineva se poate baga in treburile tale si, in loc de ajutor, sa vezi ca a declansat un dezastru.
Nu te increde in cel care se bate cu pumnul in piept cu cate poate face pentru tine, pentru ca nu e nimic adevarat in aceste angajamente. Spune si el asa, sa se dea mare, dar cand vei avea nevoie de el cu adevarat, va da bir cu fugitii.
BALANTA
Tu ai o atitudine pozitiva si tonica, dar cand te uiti in jurul tau, nu ai parte de o atmosfera la fel de placuta din partea celor care iti tin companie. Unii vor profita de buna dispozitie pe care o degaji pentru a se incarca si ei de energie, dar in schimb risti sa aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalti. Cineva din familie trece prin momente dificile si tu ii stai alaturi trup si suflet si suferi pentru el de parca ar fi chiar problemele tale. Ii faci foarte bine cu simpla ta prezenta si incerci sa-l ajuti cum poti, sperand sa-l vezi din nou zambind.
SCORPION
Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.
SAGETATOR
Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative. Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.
CAPRICORN
Iti convine de minune atmosfera calma care se lasa peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou in atentie. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot astepta la rand, dar dupa ce le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca, dintr-o data, se elibereaza lista ta de sarcini, lasand loc pentru multe alte preocupari interesante. Fa un efort sa termini acele aspecte minore de care pana acum nu aveai chef sa te ocupi, pentru ca vei sterge dintr-un foc un sir lung de maruntisuri care se tot aglomerau. Scapi de ele si rasufli usurat!
VARSATOR
Ai mare grija in cine te increzi azi, pentru ca exista riscul sa pici in capcana unui mare mincinos care stie sa te convinga cu siretlicuri infantile. Acesta apeleaza la umor pentru a-ti castiga simpatia, dar ceea ce face in culise te poate lasa cu gura cascata. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale si nici informatiile pe care le emite, ci ramai in permanenta alert si prudent, fara a-l lasa sa-ti distraga atentia cu cine stie ce pacaleli aparent inofensive. Ceea ce urmareste el pe la spate nu e deloc in beneficiul tau, ci doar al lui!
PESTI
Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun acasa. Daca mai e rost si de o reuniune de familie, ori acum, ori in perioada imediat urmatoare, atunci totul se transforma in distractie. In centrul atentiei se vor afla copiii caci merita sa te cobori un pic la nivelul celor mici. Recunoaste ca undeva, in adancul sufletului, ai ramas un copil si astfel de momente te ajuta sa te manifesti liber.
Horoscop oferit de ACVARIA.

BERBEC

Priveste dincolo de limitele mediului tau obisnuit, pentru ca fiecare gand investit acum pentru ziua de maine va avea efecte palpabile dintre cele mai fericite. Fa planuri, ai curaj sa cladesti, cu mintea si cu sufletul, vise cat mai inalte, dar da-le deja startul, pentru ca esti pe drumul cel bun spre implinirea lor. Vei gasi, pe parcurs, toate resursele de care ai nevoie pentru a le transforma in realitate! Nu astepta ca miracolele sa aiba loc chiar in curtea ta. Ele apar abia de acum sau de aici inainte!

TAUR

E greu sa-ti vezi marele vis implinit, dar nu e imposibil. Ceea ce nu ai reusit sa pui in practica tot anul are mai mari sanse de materializare de acum inainte, dar trebuie sa incepi sa faci de pe acum ceva in aceasta directie. Traseaza linia directoare a acestui proiect important, pentru ca nu conteaza doar sensul sau tinta spre care te indrepti, ci si felul in care dai startul acestei actiuni. Poate fi momentul optim pentru a porni pe acest drum, pentru ca se presupune ca ai acumulat energia de care va fi nevoie pentru succesul deplin.

GEMENI

Pregatesti o calatorie ce va avea loc candva in perioada urmatoare, dar plecarea respectiva implica o intreaga serie de sarcini premergatoare pe care nu le poti amana. Ori o zi libera inseamna de fapt o alta zi intreaga de munca in avans, ori e nevoie de o planificare din timp pentru ca toate sa mearga de minune, dar cu cat esti mai prudent si mai organizat dinainte, cu atat calatoria in sine se va desfasura mai bine, deci nu lasa nimic fara sa-l treci in revista. Foloseste cu cap ragazul ramas pana in ziua plecarii.

RAC

Cele mai bune rezultate apar in acele planuri in care nu te impinge nimic de la spate, unde nu esti grabit de termene limita sau conditii severe, deci bucura-te de libertatea de miscare de care ai parte, ca nu se stie cat va dura. Simti ca ai timp berechet la dispozitie pentru a cladi un proiect ce evolueaza promitator si esti constient ca e cale lunga pana la scopul cel mare. Esti sustinut de cei din jur, care au incredere in sensul catre care vaslesti alaturi de ei, si, pentru ca fiecare isi aduce contributia cu rabdare si seriozitate, roadele bune nu vor intarzia sa apara. Parca deja se intrezaresc la orizont, dar mai e un pic!

LEU

Privesti lucrurile foarte obiectiv si ai ocazia sa iti exprimi punctul de vedere in fata altora care respecta deciziile tale. Poate chiar joci rol de judecator, arbitru sau negociator ad-hoc, pentru ca lumea iti recunoaste calitatile din aceste domenii si nu iti pune la indoiala capacitatea de a analiza lucrurile corect si de a extrage o concluzie cu care sa fie toata lumea de acord. Cine iti cere azi sfatul sau te roaga sa intervii in treburile sale incurcate, are numai de castigat, pentru ca tu intelegi exact situatia, perfect pentru a oferi celor debusolati o cale dreapta si justa! Militezi pentru adevar si dreptate si le scoti la lumina foarte usor.

FECIOARA

Ai mare grija la promisiunile altora, pentru ca esti tentat sa te bazezi pe ei si, mai tarziu, sa descoperi ca au fost vorbe in vant! Mai degraba nu le iei in seama sau astepti sa se tina de cuvant si abia dupa aceea sa extragi concluzii, pentru ca cineva se poate baga in treburile tale si, in loc de ajutor, sa vezi ca a declansat un dezastru. Nu te increde in cel care se bate cu pumnul in piept cu cate poate face pentru tine, pentru ca nu e nimic adevarat in aceste angajamente. Spune si el asa, sa se dea mare, dar cand vei avea nevoie de el cu adevarat, va da bir cu fugitii.

BALANTA

Tu ai o atitudine pozitiva si tonica, dar cand te uiti in jurul tau, nu ai parte de o atmosfera la fel de placuta din partea celor care iti tin companie. Unii vor profita de buna dispozitie pe care o degaji pentru a se incarca si ei de energie, dar in schimb risti sa aluneci tu pe panta pesimismului, molipsindu-te de la ceilalti. Cineva din familie trece prin momente dificile si tu ii stai alaturi trup si suflet si suferi pentru el de parca ar fi chiar problemele tale. Ii faci foarte bine cu simpla ta prezenta si incerci sa-l ajuti cum poti, sperand sa-l vezi din nou zambind.

SCORPION

Nervii par sa explodeze la tot pasul, dar tu esti oala sub presiune care da in clocot! Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

SAGETATOR

Daca te inconjori de oameni negativisti sau pesimisti, fii sigur ca te vor influenta si pe tine in mare masura, ca atare ziua depinde enorm de anturajul in care nimeresti. Unii te vor monopoliza cu problemele lor nesfarsite, altii te vor folosi ca umar de plans sau ureche de ascultat, dar trebuie sa ai curajul sa iesi din aceste medii si sa nu te lasi coplesit de energiile lor negative. Ai si tu destule probleme, ca sa le mai iei pe umerii tai pe ale altora, deci invata sa mai spui nu la astfel de situatii care nu iti fac bine.

CAPRICORN


Iti convine de minune atmosfera calma care se lasa peste unele planuri care momentan nu mai aduc nimic nou in atentie. Ocupa-te de o serie de lucruri banale care tot astepta la rand, dar dupa ce le vei duce pe toate la indeplinire, vei vedea ca, dintr-o data, se elibereaza lista ta de sarcini, lasand loc pentru multe alte preocupari interesante. Fa un efort sa termini acele aspecte minore de care pana acum nu aveai chef sa te ocupi, pentru ca vei sterge dintr-un foc un sir lung de maruntisuri care se tot aglomerau. Scapi de ele si rasufli usurat!

VARSATOR

Ai mare grija in cine te increzi azi, pentru ca exista riscul sa pici in capcana unui mare mincinos care stie sa te convinga cu siretlicuri infantile. Acesta apeleaza la umor pentru a-ti castiga simpatia, dar ceea ce face in culise te poate lasa cu gura cascata. Nu crede tot ce spune, nu lua de bune promisiunile sale si nici informatiile pe care le emite, ci ramai in permanenta alert si prudent, fara a-l lasa sa-ti distraga atentia cu cine stie ce pacaleli aparent inofensive. Ceea ce urmareste el pe la spate nu e deloc in beneficiul tau, ci doar al lui!

PESTI

Cand esti in preajma celor dragi, iti permiti sa te alinti un pic si sa te porti ca un copil. E semn ca totul e armonios si bun acasa. Daca mai e rost si de o reuniune de familie, ori acum, ori in perioada imediat urmatoare, atunci totul se transforma in distractie. In centrul atentiei se vor afla copiii caci merita sa te cobori un pic la nivelul celor mici. Recunoaste ca undeva, in adancul sufletului, ai ramas un copil si astfel de momente te ajuta sa te manifesti liber.

Horoscop oferit de ACVARIA.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

 

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Patrick și Bianca Giurcă, față în față în camera roșie, după ce a fost geloasă pe el și pe Virginia. Ce a făcut-o pe tânără să răbufnească

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies