Ce trebuie sa faci dupa sexul neprotejat! Iata ce solutii ai la indemana!

Ce trebuie sa faci dupa sexul neprotejat! Iata ce solutii ai la indemana!
Ce trebuie sa faci dupa sexul neprotejat! Iata ce solutii ai la indemana!

In pofida tuturor masurilor de protectie pe care partenerii le iau atunci când intretin relatii intime, exista situatii când pur si simplu, parca luati de val, metodele respectate cu sfintenie sunt uitate.

 

1. Ai uitat de pastila- ia-o de indata ce ti-ai amintit de ea, apoi continua normal, asta daca nu au trecut mai mult de 12 ore de la ultima pilula. Daca au trecut mai mult de 12 ore sau daca ai uitat de mai multe ori sa iei pilula, foloseste prezervative in urmatoarele 7 zile.
2. S-a retras prea tarziu- pentru a scapa de griji, pilula trebuie luata de urgenta!
3.
Dezastru: prezervativ rupt, ai pierdut firele steriletului  - În cazul in care femeia nu-si doreste sa ramâna insarcinata, trebuie sa inghita pilula de urgenta, dar are si posibilitatea de a regurge la pilula abortiva, insa aceasta nu este cea mai buna metoda de contraceptie si poate avea efecte secundare.
Sursa: dcnews.ro

1. Ai uitat de pastila- ia-o de indata ce ti-ai amintit de ea, apoi continua normal, asta daca nu au trecut mai mult de 12 ore de la ultima pilula.

Daca au trecut mai mult de 12 ore sau daca ai uitat de mai multe ori sa iei pilula, foloseste prezervative in urmatoarele 7 zile.

2. S-a retras prea tarziu- pentru a scapa de griji, pilula trebuie luata de urgenta! 

3. Dezastru: prezervativ rupt, ai pierdut firele steriletului- În cazul in care femeia nu-si doreste sa ramâna insarcinata, trebuie sa inghita pilula de urgenta, dar are si posibilitatea de a regurge la pilula abortiva, insa aceasta nu este cea mai buna metoda de contraceptie si poate avea efecte secundare. 


Sursa: dcnews.ro

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies