Sfaturi exclusive de toamna. Uite cum poti sa-ti mentii frumusetea parului

Sfaturi exclusive de toamna. Uite cum poti sa-ti mentii frumusetea parului
Sfaturi exclusive de toamna. Uite cum poti sa-ti mentii frumusetea parului

Sezonul rece este foarte aproape.

Iata care sunt remarcabilele tendinte pentru par si frumusete ale acestei perioade a anului.

Este interesant cum a evoluat moda  de-a lungul timpului in ceea ce priveste parul, de la aspectul liber ciufulit, la buclele Bouncy mai mari. Iata ca acum revine moda anilor  "70 de Chic", epoca Donna Summer.  Este frumos acest aspect buclat, despletit. Pentru a te juca insa cu acest stil, ai nevoie  de par lung.

Noroc ca tehnologia moderna permite acum adaugarea catorva extensii pentru prelungirea parului.

Daca nu esti pregatita sa folosesti niste bigudiuri incalzite, atunci mai simplu poti sa folosesti un ser care sa iti faca parul alunecos, neted  si stralucitor. Poti sa-l dai in spatele urechilor si apoi sa aplici un fixativ in partea de sus si din fata pentru a-l fixa mai bine. Aceasta pieptanatura iti va oferi un aspect puternic si sofisticat, tocmai bun pentru o seara cu prietenii in oras.


Foloseste spuma si un jet de aer cald pentru a da volum parului. Fii atenta sa nu usuci prea tare radacina.

Acum e timpul pentru a lucra cu cei mai mici clesti ondulatori  pornind de la cararea ta naturala. Imparte parul in sectiuni mici, apoi onduleaza cu clestii ondulatori. Apoi rupe buclele cu degetele si perie tot capul, foloseste un ser de stralucire. Parul tau va avea un aspect romantic si modern.


Pentru un aspect elegant, aplica spray pe radacinile cu jet de fixativ si lasa-l un pic sa lucreze. In acest mod, parul va capata volum. Apoi, aplica un balsam de netezire sau o spuma de indreptare pe tot parul. Usuca-l,  pastrandu-i volumul. Da cu o perie prin par cu grija,  posibil sa te doara radacinile. Cu o cantitate mica de ceara, cu ajutorul degetelor, piaptana parul pe spate lucrand in special la partea din fata si partea de sus a capului.
Apoi da pe tot parul cu un spray de luciu. Ai obtinut un aspect puternic pentru o femeie care vrea sa fie imediat remarcata.

Nu incerca sa incarci parul cu prea multe produse daca vrei ca parul tau sa aiba un aspect cat mai natural. Daca ai parul ondulat, lasa buclele sa cada si agita parul folosind foarte putin spray de luciu. Aceasta metoda simpla o sa iti dea un aspect foarte natural.



Sursa: www.femalefirst.co.uk

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cum e viața de tată, pentru marele Laurențiu Reghecampf? Acesta și-ar mai dori o fetiță! "Tot mă gândesc la o fetiță, dar mi-e frică că nu am eu chestia asta, fac numai băieți!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

"Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial


Cookies