Prepara o reteta delicioasa! Piept de pui umplut cu prosciutto, pere si branza Brie

Prepara o reteta delicioasa! Piept de pui umplut cu prosciutto, pere si branza Brie
Prepara o reteta delicioasa! Piept de pui umplut cu prosciutto, pere si branza Brie

Este preparartul perfect pentru acesta toamna, avand o savoare deosebita. Il poti servi cu o salata langa insa si cu varza de Bruxelles sau dovleac copt.

 

Ingrediente:
2 bucati mari de piept de pui dezosate si fara piele
Sare si piper
Ulei de masline
35 g de ceapa tocata marunt
2 felii de prosicutto taiat marunt
2 frunze de salvie, taiate marunt
O para mare decojita si taiata in cubulete mici
60 g de branza Brie, taiata in bucati mici
35 g de rucola
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul.
Taie pieptul de pui pe lateral astfel incat sa creezi un fel de buzunar pentru umplutura.
Asezoneaza bucatile de piept de pui cu sare si piper.
Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si prosciutto pentru 3-4 minute.
Adauga apoi salvia, perele, asezoneaza cu sare si amesteca inca 3-4 minute.
Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga rucola.
Imparte umplutura si umple buzunarasele din pieptul de pui cu acesta si cu branza Brie.
Foloseste ata pentru gatit si leaga bucatile de piept de pui.
Pune niste ulei de masline intr-o tava de copt. Aeaza bucatile de piept umuplute pe acesta, acopera tava cu folie de alumoniu si pune-o la cuptor.
Sursa www.skinnytaste.com

Ingrediente:

2 bucati mari de piept de pui dezosate si fara piele

Sare si piper

Ulei de masline

35 g de ceapa tocata marunt

2

felii de prosicutto taiat marunt

2 frunze de salvie, taiate marunt

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

O para mare decojita si taiata in cubulete mici

60 g de branza Brie, taiata in bucati mici

35 g de rucola

Mod de preparare:

Incalzeste cuptorul.

Taie pieptul de pui pe lateral astfel incat sa creezi un fel de buzunar pentru umplutura.

Asezoneaza bucatile de piept de pui cu sare si piper.

Incinge putin ulei de masline intr-o tigaie si caleste ceapa si prosciutto pentru 3-4 minute.

Adauga apoi salvia, perele, asezoneaza cu sare si amesteca inca 3-4 minute.

Indeparteaza tigaia de pe foc si adauga rucola.

Imparte umplutura si umple buzunarasele din pieptul de pui cu acesta si cu branza Brie.

Foloseste ata pentru gatit si leaga bucatile de piept de pui.

Pune niste ulei de masline intr-o tava de copt. Aseaza bucatile de piept umuplute pe acesta, acopera tava cu folie de alumoniu si pune-o la cuptor.

Sursa www.skinnytaste.com

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies