Delicios! Pregateste o salata de cartofi, hrean si peste afumat!

Delicios! Pregateste o salata de cartofi, hrean si peste afumat!
Delicios! Pregateste o salata de cartofi, hrean si peste afumat!

Este perfecta ca aperitiv sau ca fel principal. Alina Laufer iti spune cum se face.

 

Ingrediente
700 g cartofi( de preferat noi)
4 linguri cu varf smantana
Coaja rasa de la 2 lamai si zeama de la o lamaie
Sare si piper proaspat
4 lunguri ulei de masline
4 lingurite cu varf de hrean, preferabil proaspat
O mana de patrunjel proaspat
O legatura mica de chives
O legatura mica de ceapa verde, spalata si
taiata felii subtiri
400 g peste afumat
Mod de preparare
Mai intai fierbeti cartofii in apa clocotita sarata pana cand se imoaie, apoi scurgeti-i. Cand se racesc doar atat cat sa-i puteti manui, taiati-i pe jumatate sau zdrobiti-i intr-un castron mare, de salata.
Adaugati smantana, coaja si zeama de la o lamaie si uleiul de masline.
Amestecati, apoi condimentati dupa gust. Adaugati hreanul ras, avand grija sa gustati, apoi tocati patrunjelul si chives-ul (daca folositi) si aruncati-le in castron. Adaugati ceapa verde si pestele afumat si amestecati bine totul.
Acum este f important sa potriviti condimentele din salata si eventual sa mai adaugati niste zeama de lamaie. Puteti chiar sa o faceti mai picanta, adaugand niste hrean.

Ingrediente

700 g cartofi( de preferat noi)
4 linguri cu varf smantana
Coaja rasa de la 2 lamai si zeama de la o lamaie
Sare

si piper proaspat
4 lunguri ulei de masline
4 lingurite cu varf de hrean, preferabil proaspat
O mana de patrunjel proaspat
O legatura mica de chives
O legatura mica de ceapa verde, spalata si taiata felii subtiri
400 g peste afumat

Mod de preparare

Mai intai fierbeti cartofii in apa clocotita sarata pana cand se imoaie, apoi scurgeti-i.
Cand se racesc doar atat cat sa-i puteti manui, taiati-i pe jumatate sau zdrobiti-i intr-un castron mare, de salata.

Adaugati smantana, coaja si zeama de la o lamaie si uleiul de masline. Amestecati, apoi condimentati dupa gust. Adaugati hreanul ras, avand grija sa gustati, apoi tocati patrunjelul si chives-ul (daca folositi) si aruncati-le in castron. Adaugati ceapa verde si pestele afumat si amestecati bine totul. 

Acum este f important sa potriviti condimentele din salata si eventual sa mai adaugati niste zeama de lamaie.
Puteti chiar sa o faceti mai picanta, adaugand niste hrean.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Giulia Nahmany își dezvăluie rețeta de biscuiți dietetici: „În doar 10 minute sunt gata de savurat!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Unde va fi înmormântat actorul Liviu Crăciun din „Liceeni”

Rețeta de ciorbă de burtă a Gabrielei Cristea: „Miroase foarte bine.”

Povestea impresionantă a meșterului cioplitor care dă viață lemnului! Tradiția și credința se împletesc în atelierul sculptorului Ion Rodoș 

"A dat o supărare mare și jale peste noi" Bunica lui Florin, tânărul de nici 25 de ani mort printre străini, în urma unui accident stupid, își urlă durerea


Cookies