Ingrid Vlasov iti dezvaluie care sunt uniformele stilului! Uite ce item-uri nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

Ingrid Vlasov iti dezvaluie care sunt uniformele stilului! Uite ce item-uri nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba
Ingrid Vlasov iti dezvaluie care sunt uniformele stilului! Uite ce item-uri nu trebuie sa iti lipseasca din garderoba

Cuvantul uniforma ma trimite cu gandul la camasa alba , sarafanul negru si costumul sacou-pantalon al baietilor din liceu.Toata lumea fugea de uniforma! Eu nu. O purtam cu placere. Cu mare placere.

 

Imi amintesc cu drag de sarafan. Era simplu si foarte confortabil.Imi placea mult si costumul baietilor la un rand de nasturi cu acea linie curata.Iar de camasa alba am fost pur si simplu indragostita.Sunt si acum.(pot spune ca am o adevarata colectie de camasi albe).Sigur materialele nu erau de cea mai buna calitate dar nu vedeam asta .Ceea ce sesizam era un ansamblu estetic placut din punctual meu de vedere.Nu
intelegeam de ce nu o place nimeni ,dar nu cautam raspunsuri.
Faptul ca imi placea atat de mult mie ma facea sa ma simt diferita de ceilalti,iar acest sentiment imi era  suficient.Imi creea o stare de bine.
Uniforma a lasat urme frumoase in educatia mea estetica,un fenomen care nu l-am constientizat atunci.Dar azi stiu.Stiu fara urma de indoiala ca ea ,uniforma, m-a facut sa ador iremediabil  combinatia alb-negru devenita emblematica peste ani in creeatiile mele.

Imi amintesc cu drag de sarafan. Era simplu si foarte confortabil.Imi placea mult si costumul baietilor la un rand de nasturi cu acea linie curata.Iar de camasa alba am fost pur si simplu indragostita. Sunt si acum (pot spune ca am o adevarata colectie de camasi albe).

Sigur materialele nu erau de cea mai buna calitate dar nu vedeam asta. Ceea ce sesizam era un ansamblu estetic placut din punctual meu de vedere.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Nu intelegeam de ce nu o place nimeni ,dar nu cautam raspunsuri. Faptul ca imi placea atat de mult mie ma facea sa ma simt diferita de ceilalti,iar acest sentiment imi era suficient. Imi creea o stare de bine.

Uniforma a lasat urme frumoase in educatia mea estetica,un fenomen care nu l-am constientizat atunci.

Dar azi stiu. Stiu fara urma de indoiala ca ea ,uniforma, m-a facut sa ador iremediabil  combinatia alb-negru devenita emblematica peste ani in creeatiile mele.

 

Citeste continuarea pe ingridvlasovstyle.com



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies